jaký typ antény se používají v mobilních telefonech Nokia

S

shahid78

Guest
nazdar

Já jsem jen přemýšlel, jaký typ antény jsou používány v komerčních telefony
např. Nokia, Samsung a Sony EricssonKde mohu najít související informace a obrázky znázorňující typ anténypozdravy

Samsung planuje wprowadzenie na rynek nowego mobilnego procesora, który miałyby dorównywać wydajnością komputerom osobistym.

Read more...

Všechny mobilní telefony používat jako dipól antény jsou schopny zachytit signály z 360degrees.Telefon používá signál posilovací pro posílení nízkých signálů, které jsme dont dostat univerzálních modem používá v některých projektech.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=301430

hi ckshivaram

I dont think so, že dipól je používán v moderních telefonů dnes.byly použity v předchozích telefonů, kde můžete vidět u anténou vyčnívající z horní části.
dnes všech telefonů používat interní antény, jako pifabalaguru thavamani děkuji za zaslání odkazu.Musím zkontrolovat, a jak jsem se zmínil v můj první příspěvek, PIFA je nejrozšířenější anténa v telefonech

ale můžete po jakékoli další informace o této antény používané v nejnovějších telefonů Nokia nebo Samsung

Microstrip opravy antén jsou běžně používané v oblasti mobilních komunikací terminály kvůli jejich množství atraktivních
rysy, jako je jednoduchá konstrukce, nízké výrobní náklady, nízké hmotnosti a robustnosti.Dvou-frekvenční anténní prvky
jsou vyžadovány,
protože dnes je standardní mobilní terminály pracují ve dvou frekvenčních pásmech,
např. GSM900/GSM1800 v Evropě.
Je žádoucí, aby měli více všeobecných telefony, které fungují ve více systémů na celém světě, ale ve své podstatě
úzký impedance propustnost opravy antén v kombinaci s omezeným objemem pro anténní prvek omezit jejich
použitelnost v multiband telefony.

http://lib.tkk.fi/Diss/2004/isbn9512273810/article9.pdf

Samsung a Nokia používají pro všechny PIFA široké pásmo antény (850, 900, 1800,1900 MHz).Zde je obrázek ze Samsung U600:
h ** p: / / www.ethertronics.com/photo_gallery/10/
Nokia N95:
h ** ps: / / fjallfoss.fcc.gov / oetcf / EAS / reports / ViewExhibitReport.cfm? mode = Exponáty & RequestTimeout = 500 & calledFromFrame = N & application_id = 640965 & fcc_id = 'PDNRM-321'
Hlavním rozdílem oproti starším PIFA antény je lepší návrh na více pásmech s menší a štíhlejší velikosti.Žádný z nich se stále používá jako anténa dipoles v mobilním telefonu, kvůli špatné funkci k dispozici v prostoru.Starší telefony s externí antény byly více či méně zkráceny monopoles.
Oba Nokia a Samsung dělá Singel kapely telefony (2100 MHz) s vloženou monpole anténu.
Tento typ antény je dost výšky nad zemí do práce rozumné dobře i jako vestavěné kvůli krátké vlny lengt a relativně úzkém pásmu.
Už nikdy neviděl opravu telefonu jako anténa, ale keramické záplaty jsou někdy používány jako GPS nebo bluetoth antény uvnitř telefonu.

děkuji za Váš E Kafeman odkaz bystrý a užitečné připomínky k moderním sluchátko antény

pozdravy

rovněž fraktální antény jsou použity,
kontrola
http://www.fractus.com/

khouly

fractus antény nejsou používány mnohem víc většinou PIFA (zkratovaným Patch) jsou použity moje firma udělala několik zkoušek na fractus nápad jsme zjistili, že i když jsou i porovnaných nemají vyzářený stejně efektivně jako jiné antény vzorů (ale jsou malé)

Ano, souhlasím s b4bb4ge.i dont vědět sluchátko kteréhokoli výrobce, který je pomocí fraktální antény.

pozdravy

Obecně lidé používají náplasti microstrip anténu.Pro lepší představu můžete se podívat na přiložený soubor.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj všem:

Věřím, že mnoho sluchátko antény používají různé druhy PIFA antény a upravil monopoles.1. telefon bez Monopole byl od Nokia před několika lety.Pomohl jsem jim model je správně IE3D.

Někteří návrháři jsou také editována monopoles.Dobře-známý designér z antény SonyEricsson navrhl multi-band antény pomocí modifikované Monopole.Řekl, antény, které navrhl využilo více než 100 milionů telefonů.Zajímavé je,
že on mi řekl, že byl s použitím IE3D na to.

Dalším zajímavým faktem je, že některé telefony mohou vypadat, jako že mají Monopole tam.Nicméně, to sa fingovanými jedna.Designéři chtějí falešný jeden tam, takže uživatelé mohou cítit lépe pracovalo na telefon, protože zvykli na telefonech s nějakým typem Monopole anténu.Pozdravy.

V současné době, některé mobilní telefony používat PIFA a někteří používají Monopole, protože hned mnoha telefonů jsou malé a tenké, je anténa PIFA nemůže uspokojit tento požadavek, tak mnoho moble tenké telefony používat Monopole anténu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back