jaký typ zařízení může být získána EDA nástroje

B

baiwujushi

Guest
jaký typ zařízení může být získána nástroji EDA, když jsem se LVS na platformě icfb? Je R. C, MOS?

Můžete extrahovat cokoli, pokud píšete pravidel. Uznání zařízení a připojení je řízen pravidly, která jsou slévárenství (vrstvy) specifické. Nepředpokládám, že Cadence nástroje obsahují tyto informace samy o sobě, když jste mohli najít šablony a Poznámky k použití. Pravidla se zúčastní slévárny PDK.

Mnohokrát děkuji, ale já jsem wordering zda EDA nástroje podporují tyto druhy pravidel: při vysoké napětí / vysoký výkon čipu procesem BiCMOS 1. Kovové vedení vysokého napětí se překrývají dva nwell, vytvoření parazitní NMOS 2. Nízkého napětí, poly brány se překrývají dva pwell, vytvoření parazitní PMOS jednou díky Jerry

[Quote = baiwujushi] ... Já jsem wordering zda EDA nástroje podporují tento druh pravidly: vysoké napětí / vysoký výkon čipu procesem BiCMOS 1. Kovové vedení vysokého napětí se překrývají dva nwell, vytvoření parazitní NMOS 2. Nízkého napětí, poly brány se překrývají dva pwell, vytvoří parazitní PMOS [/quote] Nemyslím si, že takové parasitics bude získána. Ale ne. 2. Pravděpodobně by se našel před zprávou porušením DRC: aktivní plocha (nutné pro nízké napětí gate poly) nebo v blízkosti křížení 2 pwells určitě není dovoleno.

Pokud jste měli HVMET vrstva nebo značky, pak by pravidla vypadat jako starý kov-gate MOS extrakt pravidla. Trik bude v prosazování že HVMET disciplíny. Pracoval jsem v procesech, které používají oddělené vddmet, vssmet vrstvy pro usnadnění krátké kontroly. Věřím, že nástroje jsou schopní, to je logické výrazy (a možná, doplněk vrstev není v současné době), které budete muset vyvinout.

Každá kombinace logické vrstvy, které vedou dobře tvarované obdélník může být zařízení. Logická vrstva kombinace by mělo být ve vrstvě rozpoznávání zařízení, vyhrazené pro zařízení. Deklarovat zařízení jako parazitní je důležitý pouze pro LVS srovnání. Myslím, že jediným omezením, že všechny odšťavňovače mají, je, že umožňují pouze nepřekrývající, někdy nontouching objekty rozpoznávání zařízení. Starší verze selhat také neuznává parazitární zařízení nad (pod) primární zařízení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back