Jaký vliv na ztrátový výkon na základě rozložení úrovni?

W

wolfrain

Guest
V tuto chvíli dělám Op Amp rozložení, a úspěšně prošli do LVS s žádnými parasitics. Funguje to dobře s schématu. Právě teď mám na mysli napájecí tepla. Co je skutečně důležité v místě ztrátový výkon pohledu? Za to, co jsem udělal teď k první verzi je jen minimalizovat celou plochu ke stažení bez přemýšlení napájecí problém. Ale já chci myslet na další způsob, jak zajistit takový operační zesilovač, a pravděpodobně na nižší výkon, než stávající konstrukci jsem právě skončil. Zatím jsem stále přemýšlel, jak zařídit pozici všech těchto PMOS, NMOS, rezistor, kondenzátor vybudovat druhou verzi. Ale přesto, žádné další nápad. Tak, nějaké nápady? Díky předem. :)

Pro nízký výkon. Nemyslím si, že tam je velká věc, co můžeme udělat na rozložení úrovni. Chcete-li minish parazitní kryt může dát nějaké improvment, ale je to stále triviální. Takže si myslím, sechmatic by měla být změněna, pokud nízký výkon je brát v úvahu. Pro uspořádání komponent. Myslím, že vyhýbat se přeslechy mezi AC signál (nebo dynamický signál) je nejdůležitější. Jen některé nezralé poradenství.

Althought pozor rozložení je klíčem k analogové designu, ale myslím, že pro silové techniky odhadu standardní jsou-li k více pro směrování hodiny, logické styl založený, např. pobočky na základě logiky atd., které jsou v podstatě opravdu použitelné v kontextu. S pozdravem

[Quote = wolfrain] ... Jak zařídit pozici všech těchto PMOS, NMOS, ... [/quote] Asi by nechtěl oddělit výstupní tranzistory příliš daleko od sebe. Takže nejlepší, co můžete udělat, je umístit vaše vstupní tranzistory tak symetricky, že tepelné toky z výstupních tranzistorů dosahuje je rovnoměrně (tj. stejné vzdálenosti). To by zaručilo min. (Tepelná generované) vstupní offset pro váš operační zesilovač.

Sorry kluci, jsem dostal další hloupou otázku. Snažím se zamést hodnotu komponenty, řekněme, rpolyh z analoglib. Pro rpolyh, máme odpor, šířku a délku. V této chvíli dělám filtr pomocí operačního zesilovače a rpolyh a cpoly, a to, co chci, je pracovat s parametrickou analýzu na rpolyh, za což jsem jen chtějí zamést odpor. Ale poté, co jsem dal PPAR ("R") v jeho vlastnosti - odolnost voleb, spusťte analýzu a zápletku Výsledkem je, že křivky se zdají být stejné, což předpokládám, že šířka a lengh z rpolyh nemění během parametrických Analýza by změny hodnoty odporu. Ach, ještě jedna otázka. Pokud chci optimální odpor a kapacitu, a to jak v hodnotách, které splňují mé zadání projektů a velikost, která může snížit celkovou velikost návrhu uspořádání, tak jak to udělat analýzu a vykreslování něco podobného hodnot oproti velikosti křivky, a pak přijde do optimální míry, že oba splňují to, co chci. Děkuji předem. S pozdravem, wolfrain

Myslím, že hlavními parametry rpolyh jsou šířka a délka, odpor R je jen sekundární (vypočtená) parametr, takže asi nelze nastavit jako parametr v simulaci. Vezměte si pevnou W a použít jako simulace L parametr.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back