Jak číst z Excelu pomocí c

N

nomi_pkk

Guest
ahoj může mi někdo pomoct při čtení dat z Excelu pomocí c ,
a to i tím, že se zamezí csv, r textového souboru.Musím číst data přímo z Excelu.
thxs v předstihu

Myslím si, že lepší odkazovat na M $ úřad odkazem na technické detaily.

Můžete použít Excel Save As to XML tabulky.To výpisu obsahu excel do xml v textu.Pak můžete využívat veřejné knihovny pro čtení XML dat.

Můžete použít některý z Microsoftu jazycích (VBA zařazena) otevřít Microsoft aplikace.Přesný rozhraní (objekty atd.) závisí na verzi aplikace, která je zobrazena.Nedávno jsem napsal článek, v obvodu sklep, že interfaced VB2005.net na MS Excel.Ukázalo se, v záležitosti 200 a 201 březnu a dubnu 2007.Bylo to v souvislosti s použitím Modbus, takže můžete nalézt zbytek článku vyrušující.Zde jsou některé související odkazy, které jsem použil, jen aby vám začalo.

Jak přenášet data do sešitu aplikace Excel pomocí jazyka Visual Basic. NET, Microsoft ID článku 306022

Jak používat MFC automatizovat Excel 2000 a Excel 2002, a získat škálu od řady v Excel 2000 a Excel 2002, Microsoft ID článku 186122

Microsoft Visual Basic 2005 Express pomoci file: Funkce GetObject (Visual Basic)

Jak automatizovat aplikaci Microsoft Excel z Visual Basic. NET, Microsoft ID článku 301982Alternativou může být pro napsání vaší žádosti z Excelu pomocí VBA nebo Microsoft poslední jazyka VSTO.

-Aubrey Kagan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back