jak 2 Displej ADC výsledek na sedmi segment?

S

Sybil

Guest
Dobrý den, 2 Všechny
i hav použité lm35 výstup jako vstup 2 ADC n vedle této ADC odesílá data na portu 89c51 0 a sedm segment displej pro 2 číslice je připojen k port2 nyní kód této Nevím plz pomoci mne do svého kódu v assembleru jazyk
Než?

Před použitím lm35 & ADC rozhraní, jednoduše odeslat pevné hodnotě, řekněme "52" na displeji.pro toto učinit vyhledávací tabulky pro každou číslici 0-k-9, které je odpovídající sedm segemnt kód.2 displeje bude probíhat v multplexed režimu.po dostanete hodnotu zdědí ADC & lm35 a odečtěte hodnotu & pak je předá k zobrazení.

obou řidičů ICS 4511 ar připojeny k sedmi segmentový displej, takže jejich výkon se používají pro port 2
i hav definované hodnoty 00000000b na 10011001b
V vyhledávací tabulky, takže jsem ukládání ADC dat v akumulátoru a používá akumulátorové hodnotu jako ukazatel na vyhledávací tabulky hodnota je to pravé
Pokud ne pomoci mne kódováním

Ahoj,

Použijte 74LS47 BCD na 7 segmentů IC.Its velmi jednoduché a snadné.
Najít přílohy.
Je-li u potřeba kód budu přikládat v příštím odpověď.

S pozdravem,
Viswanath.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ale cd4511 je také dobře funguje i hav zkouší kód své Fyn, ale jediným problémem je wid intenzita LED segmentů i hav používají 10k rezistory jako zatáhněte, ale můj učitel říkal, že tyto zatáhněte r není v pořádku, takže teď budu používat 220 ohm bude to fungovat
Tak jako tak dík všem u chlapů 4 ur Nápověda

hi MicroCon
bude u plz poslat mne, že kód ADC
propojení se 7 segment pomocí ATmega.im hledání problémem v programování.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back