Jak a na jakém základě si vybíráme generována polynom CRC?

K

kunal1514

Guest
Zdravím všechny, může každý subjekt, mi říkají, že "[size = 6] [color = blue] , jak a na jakém základě jsme se rozhodli" vytvořené polynom CRC a při navrhování logiku pomocí LFSR, kam umístit kartu Výstup [/color] [/size]. "Toto je velmi důležité. Kunal Mishra

Standard poskytuje hodnotu generování polynomial maximalizovat detekci a opravu chyb, takže pravděpodobnost detekce chyb je téměř 99%, jsou polynomy vytváří dobře známý pro každou CRC standard (a jsou uvedeny v tabulkách), So, nemusíte aby určité polynomial pro ur CRC

Ahoj všem, já jsem hledal spolehlivou CRC32 kalkulačku pro ověření mé práce mohl někdo pomoci? Díky Mohammad

Ahoj kód implementuje paralelní CRC32, kde data šířka okusovat (4 bity), který se používá pro Ethernet Teď jsem testbench, který zkoumá hodnoty vytvořené CRC a počítá počet hodin musí dostat Zkoumá Hodnota CRC porovnáním s hodnotou I získané z kalkulátoru http://www.zorc.breitbandkatze.de/crc.html Například: pomocí této kalkulačky na datové zprávy = U (což je 8'h55), dostaneme CRC = C9034AF6 zkontrolovat svou práci jsem udělal tento testbench / / 1 eb1 Vždy @ (posedge CLK) začít Data = 4'b0101, pokud (CRC [31:0] == 32 ' hc9034af6) začíná $ displej (dále jen "CRC je dán po", Clk_Counter, "hodiny"), # 5 $ skončit; end end při spuštění simulátoru a provést bodem zlomu v $ řádku displeje jsem zjistil, že se nezastaví a pokračovat v běhu navždy Myslíte si, že je chyba s mou prací? Myslíte si, že výsledek této kalkulačky není v pořádku? Oceňuji ur pomoci díky

Také chci přidat něco, co zkouší hlavní porovnává CRC hodnoty se magické číslo 32'hc704dd7b tento řádek přiřadit CrcError = CRC [31:0] = 32'hc704dd7b;!, A když jsem se snažil simulovat jsem našel CrcError signál je vždy vysoká nevím kde je chyba? Mohl byste, prosím?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back