Y
y7wu
Guest
Ahoj, já jsem byl navrhování třídy F zesilovač s harmonickým výstup odpovídající síť.Výstup shoda se provádí na Rogers RT / duroid 5870/5880 substrátu, která je podle datového listu má ztrátu tangens 0,0005 na 1MHz a 0,00012 na 10GHz.
Vstoupil jsem do substrátu info na ADS a dělal můj design, a to jak obvod simulaci a dynamiku ukázalo, že na harmonické frekvence impedance hledá do výstupního vyhovující síť je na okraji kovář grafu (tj. otevřený okruh / zavřít obvod)
Nicméně, když jsem vymyslel obvodu a udělal impedance měření
Já nikdy Zdá se, že si hned na okraji kovář grafu.Nejlepší, co jsem mohl udělat, je okolo 0,9, ne 0,96 - 1,00 označené simulace.Věřím, že to způsobilo mi získat nižší účinnost pro mou třídu F PA.
Co je zdrojem discrepency?
Myslel jsem, že snad existuje více substrát ztráta, než se očekávalo?
Záření?
Vložení ztráty (mám 1 ATC DC blokování SZP)?
Kalibrace zařízení? (I používat PNA-X s E-Cal a dobrý kabely)
Jak mohu ladit tento problém?
Je nerozumné očekávat impedance je velmi blízko k okraji kovář grafu?
Děkujeme vám za vaši reakci.
Vstoupil jsem do substrátu info na ADS a dělal můj design, a to jak obvod simulaci a dynamiku ukázalo, že na harmonické frekvence impedance hledá do výstupního vyhovující síť je na okraji kovář grafu (tj. otevřený okruh / zavřít obvod)
Nicméně, když jsem vymyslel obvodu a udělal impedance měření
Já nikdy Zdá se, že si hned na okraji kovář grafu.Nejlepší, co jsem mohl udělat, je okolo 0,9, ne 0,96 - 1,00 označené simulace.Věřím, že to způsobilo mi získat nižší účinnost pro mou třídu F PA.
Co je zdrojem discrepency?
Myslel jsem, že snad existuje více substrát ztráta, než se očekávalo?
Záření?
Vložení ztráty (mám 1 ATC DC blokování SZP)?
Kalibrace zařízení? (I používat PNA-X s E-Cal a dobrý kabely)
Jak mohu ladit tento problém?
Je nerozumné očekávat impedance je velmi blízko k okraji kovář grafu?
Děkujeme vám za vaši reakci.