Jak by bylo min a max zatížení stropu inv. lze nalézt?

M

muthamil

Guest
Ahoj,

Jsem generování buněčných standardní knihovny (Synopsys Lib formát) spolu se standardními buňky design.Musím počítat max_capacitance Atribut v knihovně.

Max_cap atribut definuje maximální celkové kapacitní zátěž, že outputpin mohou řídit.

Takže jsem se spočítat zatížení Max.Láhev krk je, když jsem zvýšit frekvenci, nebo šířka impulsu změnou zatížení.

Mé pochybnosti je, jak stanovit rychlost obvodu a výpočet zatížení kapacita.

Díky & S pozdravem
Muthamil

Nikdy jsem to udělal, ale bude to jako ..

Nejdříve se musíte stanovit přechodné omezení výstupního signálu říct 1 ns
Pak změřte, co zatížení výstup buňka může řídit vedení výstup transformace a zpoždění v rámci limitu.

Doufám, že Thi pomůže: cry:

Ahoj,
Jestli ti rozumím jasně.Že oprava přechod hranice a měnit zatížení a
najít max kapacitu pro tento konkrétní přechod.

Já dělám stejným způsobem jako v předešlé tabulce.ale potřebuju vědět, jak najít obě
max přechod pro max strop pro konkrétní buňku na stejnou dobu.Co se týče mých znalostí je
změní naopak.

Potřebuji vědět WT společnosti dělají tento problém.Existuje nějaký vzorec nebo
některé další techniky jsou tu pro tento problém ....

Díky & S pozdravem
Muthamil

Přestože výroba. Lib, designer, který je charakterizující obvod (řekněme invertor ve vašem případě) nebude mít ani ponětí o frekvenci, při které obvod bude podléhat.

Můžete charakterizovat vlastní chování obvodu, když je vystaven na přechodu (na vstupu), se náklad na jeho výstupu.

Určitě je jedním z důležitých bodů zjistit max_transition a max_load pro váš obvod.Je to něco, co lze nalézt pouze v 'přesně' pomocí simulací.Důvodem, proč říkám 'přesně' proto, že nechcete, aby přibližné info v. Lib, protože to bude mít dopad na celkový časový tok na nejvyšší úrovni.

Můžu vám dát tip zde.Pokud používáte hspice (standardní), je možná jednoduchý proces.Změna jedné proměnné v čase, aby druhá proměnná fixní.Zjistěte si, limitní hodnoty měnící se proměnné.Stejně tak zjistíte na další proměnné.Tyto nebudou samozřejmě konečné hodnoty.Nyní dostává konečné hodnoty by měly být jednoduché.

Doufám, že to pomáhá!

PS:-mezní hodnota je hodnota, při které obvod není schopen relaible výstup.

Na zdraví!

Vážený pane,
Citace:

Můžu vám dát tip zde.
Pokud používáte hspice (standardní), je možná jednoduchý proces.
Změna jedné proměnné v čase, aby druhá proměnná fixní.
Zjistěte si, limitní hodnoty měnící se proměnné.
Stejně tak zjistíte na další proměnné.
Tyto nebudou samozřejmě konečné hodnoty.
Nyní dostává konečné hodnoty by měly být jednoduché.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back