Jak cordic pracuje při hledání sin a cos pro daný úhel?

A

alangs

Guest
plz někdo může vysvětlit, jak funguje cordic při hledání sin a cos pro daný úhel ..... čtením dokumentů, jeho velmi obtížné pochopit, pro mě .... tak plz vysvětlit, s jednoduchými slovy .....

Cordic používá pouze přidat a odečíst podle algoritmu .. Existují speciální úhel hodnoty .. Přidáním a odečítá ty úhlové hodnoty podle toho, máte sin a cos úhlu .. Docela snadno implementovat goniometrických funkcí CORDIC Hodně štěstí ..

culd u PLZ podrobně vysvětlit .... až Verilog psaní kódu na úrovni .... Wat myslíte zvláštní úhel hodnotu?

Ahoj, Mám problém při implementaci cordic základu sin a cos výpočty v Verilog HDL taky. Zajímalo by mě, pokud jste úspěšně provedla svůj kód a možná jsem rádi, když nám nějaké pokyny od vás na můj poslední rok projektu. Existuje několik zmatek thoughout mého projektu: 1) je řazení znamení rozšíření řazení? Musím dělat to 16iterations řazení, zda můj vstup 16 bitů? 2) Jak jsem se převést můj úhel vstupu v binární formě, aby byly přidány nebo odečteny s tanangle vstup z arctan podívat do tabulky? 3) pro iteraci .. mám inicializovat s x = 0,607, y = 0 a z = thetain následovat cyklu for (i = 1; i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back