Jak dát bmp na lcd

D

Dark Angel

Guest
Začnu programování v C grafický LCD 128x64. Našel jsem nějaké programy, které se mění jen bmp2lcd bmp soubor do pole, ale není tam žádný příklad jejího použití. Jak si to na grafický LCD. Má někdo příklady? Díky I'v googled, ale našel jen programy a žádný z nich vysvětlil, jak ji používat.

Již našli tuto stránku. I tak díky. Používám program, který dělá bmp2lcd hlavičkový soubor z bitmapy, které uvedete v c souboru. Hlavičkový soubor obsahuje pole, ale já opravdu nevím, co s tím dělat. (Nejsem odborník v oblasti vestavěných c). Na mp3 přehrávače s grafickým displejem, jsou například definovány tlačítka, ale já nevím, jak toto je děláno.

Jaký typ kompilátoru a mikrokontrolérem, že jste program?

V tuto chvíli jsem pomocí atmel 8515 s avr-gcc kompilátor. Po testování a učení chci jej používat s HC12. Ale žádný příklad je vítán. Většina příkladů v síti, jsou pro charakter displeje.

Ahoj, http://www.indata.si/grega/ má nějakou AVR GCC kódu pro grafický LCD na základě HD61202 nebo KS0108. Můžete si USA, které jako základ svého projektu. Pokud jde o to, co děláš, se v záhlaví dostanete. Povolit odešel regulátor Nastavit Page a adresa sloupce 0. Odesláno 64 bajtů ze souboru. Povolit odešel regulátor Nastavit Page a adresa sloupce 0. Odesláno 64 bajtů ze souboru. Do všech výše uvedených 7 vícekrát, což zvyšuje adresu stránky pokaždé. Nyní máte obraz na displeji. Doufám, že to pomůže.

Program pro kontrolu T6963C-založené 240x64 pixelů LCD displej s využitím PC paralelní port (LPT1:) v obousměrné režimu napsaný v Microsoft Rychlé C

Jdi na http://www.ucos-ii.com/ a podívejte se na uC / GUI, jsou hodně dobře strukturované písemné knihoven C, mohou psát na dopisy LCD, čísla s různými fonty a také bitmapy. A.

Díky za pomoc. Soubory z http://www.indata.si/grega/ opravdu mi pomohl togeter s pokyny Direnc. Pro tuto chvíli BMP pracuje na celkové displeji. Další věc, naučit je, jak dát malou bitmapu na pozici na lcd. Díky za odkazy a pomoc od každého.

[Quote = svicent] Přejít na www.fastavr.com . Zde si můžete stáhnout nástroj FastLCD. S pozdravem, [/quote] To je pro základní a ne C, jak se používá.

TURN HTE BMP TO, ŽE DAT lcd mohou tisknout na! je to 8bit data! viz lcd dokumenty a nastavení!

Zdravím všechny, můžete mi pomoci? Mám GLCD 64X128 S LABEL SC12864J4, ale já jsem HLEDÁNÍ datasheet IT. KTEŘÍ SE PROSÍM POŠLETE MI Thanh

Vypněte čepice je shoooooooooouting, Tento příspěvek je 4.5yrs starý :!::!::!:. Chcete-li umístit na bmp glcd buď napsat vlastní kód základní / c / asm atd. atd. nebo najít bmp převodník. : |

Dobrý den všem! Pro grafické návrhy pro grafický monochromatický LCD moduly do 240 x 128 pixelů, na základě bitmapových obrázků nebo fotografií ve formátu JPEG soubory, navštivte bitmap2LCD.com freeware beta verzi bitmap2LCD budou připraveny ke stažení na konci roku Janaury 2008. Konfigurovatelné tabulky konstant je generován v záhlaví souboru pro překladač C a nabízí malování a psaní textu nabízí. S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back