Jak dát kapacitu paralelně do přístavu na CST

L

lsw17

Guest
Ahoj všichni, můj problém je velmi jednoduchá, jen chci, aby kapacity jako koncentrovaný adaptivní prvek rovnoběžně s ohledem na generátor (diskrétní port). Vím, že existuje makro-> výstavbě-> diskrétní přístav se soustředěnými prvky, ale toto makro umožňuje pouze dát SÉRIE prvek s port. Dalším způsobem, jak jsem myslel, že to bylo správné je, aby koncentrovaný prvek mezi stejnými body definované pro diskrétní přístav, ale toto řešení nebude fungovat, protože CST mi řekl: "diskrétní přístav má stejný oka umístění jako soustředěný prvek "a simulace přerušena. Může mi někdo pomoci, prosím? Děkujeme Vám předem za odpovědi! S pozdravem, Luca

Ciao Luca, jdi si vybrat dva body, stejně jste vybrali pro umístění port. Pak je tu icone z prvků se soustředěnými parametry, kde si vyberete L, C, nebo rezonanční obvod. Doufám, že to pomůže.

Ciao Enrico! Díky za odpověď, ale jak jsem psal v první místo, když dáte koncentrovaný prvek ve stejných bodech jako port, pak CST mi chyba: "koncentrovaný prvek má stejné umístění oka jako port" jde , Luca

Luca, Umístíte-li se v těsné blízkosti místa je také umístěn porty, to by nemělo zavádět rozpory. To s největší pravděpodobností používáte stejný a "hrubé" oko, kde máte port, se snaží zvýšit sítě v těchto oblastech a přiřazení změny "místní sítě vlastnosti, rozšířena i na to pár milimetrů na každé os. Mimochodem, co je účelem překrývat soustředěnými prvky a port? Pokud nepotřebujete v simulaci oblasti radiační analýzy, navíc s-paramters výsledky, alternativně můžete exportovat 1D výsledky jakékoliv simulátoru (i vlastní Studio CST) a místo paralelní komponenty. Doufám, že to pomůže a dej mi vědět, pokud budete potřebovat pomoc.

Ok, budu se snažit! Chci to proto, že jsem měření farfield v určité vzdálenosti od malá smyčková anténa, která není vlastní rezonanční sondou a je-li anténa není uzavřeno, co jsem opatření je velmi malá hodnota. jen jsem tady, mám další otázku pro vás, protože jste vypadají velmi připraveni! Chci, aby simulovaly vzor farfield této slavné rámovou anténu, ale to je dáno uvnitř krytu a krytu je uvnitř trubky plné vody. Chci, aby simulovaly nekonečné potrubí, a tak jsem použil Perfektní souhra vrstvy PML pomocí otevřených hranic na okrajích potrubí, zatímco já jsem použil otevřené hranice (add mezera) v ostatních směrech. Nemůžu používat otevřené hranice se přidat mezeru na okrajích potrubí, protože jinak mezery materiálu (voda-> FreeSpace) je potrubí má být zvučné a S-parametru není reálné. To, co jsem získal, je farfield se směrovostí méně než jeden v maximální směru. To je nemožné! Snažil jsem se anythink bez úspěchu ... nějaké návrhy? Děkujeme, že jste Enrico, strávit příjemné chvíle, Luca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back