Jak definovat optimalizace je hotové?

A

AlexWan

Guest
Zdravím všechny,

Jak definovat optimalizace proběhne?Jak syntézy nástroj, vím, že by mělo přestat mapování?

Mám-li nastavit oblast-nejprve, jak se nástroj optimalizovat, když nemůže splnit časový rozvrh?
Reverzní?

Díky

při omezení jsou splněny všechny, optimalizace je úspěšný.Tam může být lepší optimalizaci, ale nepotřebujete to.
BR
M

dobře, podle mě ..software na úrovni optimalizace nikdy konce, v tom smyslu, u optimalizovat ur design s použitím jednoho konkrétního kompilátoru ..maximální optimalizaci účinnosti na základě důvodů by zlepšil jiný kompilátor n trhu.li ur design má určité omezující podmínky a pravděpodobné výsledky ..pokud jsou stanoveny musí být splněny, pak ur optimalizovaný design je řekl, aby byl mírně blízko k dokonalosti.

Hardware optimalizace mohou být více či méně dobré, jako nejlepší optimalizovaný hardware design dává u fyzické výsledky lepší.

S pozdravem,

Optimalizace se provádí na základě omezení, která jste nastavili.Těžší je, delší dobu to bude trvat.To by se zastaví, jakmile splní své cíle, nebo když se setká s klesající návrat.

Existuje několik omezení, které jste provedli, když jste do optimalizace.Priority z těchto omezení jsou podle vašeho nastavení stejně jako kompilátor sám.
Pokud jste se omezení pro oblast první, kompilátor by se snažit optimalizovat založené na tomto s ohledem na náklady obětovat načasování občas.

Díky

Jak se syntézou nástroj vědí, že by měla dokončit syntézu?

Jakmile jsou vaše omezení jsou splněny syntézu nástroje budou tuto práci dokončit.

OR
Pokud váš omezení nemůže být uspokojena nástroje budou vzdát poté, co splní nejlepší QOR.

hi rahulk_123
Seznamte se s mou omezení?
Například jsem nastavit omezení (oblast: A, Časování: B), a já jsem nastavit prioritu načasování.Jak to nástroje, vím, že má ukončit svou činnost?

A pokud vím, nástroje má splňovat, ale nesplňují B. Co mám dělat?

Díky za diskusi!

AlexWan napsal:

hi rahulk_123

Seznamte se s mou omezení?

Například jsem nastavit omezení (oblast: A, Časování: B), a já jsem nastavit prioritu načasování.
Jak to nástroje, vím, že má ukončit svou činnost?A pokud vím, nástroje má splňovat, ale nesplňují B. Co mám dělat?Díky za diskusi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back