jak dekódovat LAI a Cell ID v AT příkazů

A

Asif621

Guest
ahoj všichni ... em pracoval na svém posledním ročníku projektu BS .. a já jsem pracoval na AT příkazy, aby mohl komunikovat s GSM modem .. i provedený AT + CREG příkaz k získání pracovní frekvence ... Výsledkem tohoto příkazu je .. + CREG: 2,1 ", 1030", "639E" moje otázka je .. jak je možné dekódovat i vysílací kmitočet od tohoto konkrétního hexa formy LAI a Cell ID ..?.. je nějaký postup, tak mi prosím řekněte. . itz naléhavé ... Děkuji všem ...

"CREG" příkaz vrátí Místo předčíslí a Cell ID. Musíte příkaz, který vrátí "ARFCN" (Absolute Radio Frekvence číslo kanálu). Není tam žádný standardní příkaz pro toto tak to se liší od výrobce-na-výrobce. Pro SIMCOM moduly můžete použít "AT + CENG" příkaz. Pro Telit moduly používají "AT # MONI" příkaz. Ostatní moduly by měly mít podobný příkaz.

děkuji pane ... ale dovolte mi říct, že u im pomocí mobilního telefonu jako modemu, který je SIEMENS A60. ano, které budou AT příkazu použít za účelem získání ARFCN.?.

Dobrý den, pane ... odpověď je CHYBA daného příkazu, který je AT ^ MONI .. Také jsem se snažil jiné příkazy, jakož i, který je AT ^ MONP ... AT ^ SMONC ... tyto příkazy jsou zobrazeny chyba .. .. tak prosím pane, pomozte mi ... jako im málo času ... děkuji ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back