jak eliminovat počáteční stav čítače

J

jon_brutal

Guest
Ahoj všichni, je to pult jsem F, B, A, 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0, F, B. .. Mám v úmyslu dělat pult, který je b, a, 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0, B, A, 9,8,7,6,5,4,3, 2,1,0, bi nutné odstranit F, jak to mám udělat. Zde je okruh .. může mi někdo pomoci opravit tento ... Děkuji you.im připojení Multisim soubor pro úpravy.

Pokud jste obeznámeni s JK klopné obvody a základní minimalizace techniky, měli byste vypsat všechny "přechody" a pak zjistit, který ze čtyř vstupů FF je třeba, při které logické úrovni, aby přechod stalo. Například, že chcete přejít z B do A, to znamená, že 1011 - 1010, ne? To znamená, že první FF (pro nejnižší bit) musí jít z 1 na 0, takže K je třeba 1 a J může být buď 0 nebo 1. Druhý FF musí jít od 1 do 1 (tj. aby původního stavu), což znamená, že jeden musí být 0 K a J může být buď 1 nebo 0, a tak dále. Jakmile píšete z pravdivostní tabulky pro celý systém, můžete použít Karnaugh tabulek (karty / maps), aby byly co nejmenší a získat požadovaný výsledek. Celý obchod vyžaduje, je dost práce, pokud si to ručně, a neměl jsem čas na práci, přesně ... ale přesto byste měli být schopni, aby to fungovalo, pokud znáte základy. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 23 minutách: [/color] [/size] měl nějaký čas zabít, a tak jsem na to přišla pro vás ... (Není zaručena 100% správně) jsem označil čtyři bity binárního jako D, C, B, a to: dcba 1 0 1 1

Děkuji, opravdu skvělé IDE, jakmile zkusím to dáme vám vědět výsledky. Ještě jednou vám děkuji, opravdu užitečné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back