Jak extrahovat dvju soubory?

Tyto soubory jsou podíval s plug-in pro internetové prohlížeče. Tam může být způsob převézt do jiného formátu.

Dokážete ukázat na osvědčený plugin ..... Zkoušel jsem jeden, ale selhal.

Jen jsem to udělal jednou a Netscape Navigator. To bylo před několika lety.

se snaží klikněte pravým tlačítkem na soubor "ve Windows" a vyberte "Otevřít s", můžete pak zkusit "Podívej se na vhodný program pomocí webové" To otevře novou stránku v prohlížeči a vychovávat obrovské množství aplikací používaných pro otevřít soubory DjVu. zkuste windjview. DjVu je úžasná: D

DjVu je jedním z typů formátu dokumentu (např. doc, pdf, .. atd.). Můžete si prohlédnout tento soubor pomocí svobodného software poskytuje "www.lizardtech.com" Jdi na webové stránce si můžete prohlédnout více o djvu !!!!! DjVu je s více než komprese RAIO pdf, doc .. atd. ..

[Quote = Prakash] DjVu je s více než komprese RAIO pdf, doc .. atd. .. [/quote] No DJVU má vyšší kompresní poměr pouze o obrázky a naskenované dokumenty. Pokud se jedná o textové soubory převést do PDF, kompresní poměr je stejný jako v PDF v DJVU. Zkoušel jsem to, aby se ujistil::

Ahoj, o informačních DjVu, surfovat na www.lizardtech.com . Existuje vysvětlení o této technologii ke stažení plug-in prohlížeče, a tak dále. Je to dobrá technologie pro kompresi naskenovaných obrázků.

[Quote = enogogo] DjVu je formát textu ... Google najít nějaké čtenáře. [/quote] Ahoj Djvu není textovém formátu, ale to je meta-textové vrstvy. Tento text meta vrstva může být získána. tnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back