Jak implementovat 3-D Accelerator na FPGA?

H

honnaraj.t

Guest
hi,
Jsem hodlá impliment grafiky 3-D Accelerator na FPGA.pro můj projekt ........Prosím, podělte se o své nápady, a dej mi, kde dostanou informace.

jde o
honnaraj

Co přesně hledáte?Pokud jste dont pochopit základy 3D grafiky si asi měli zvážit učení o nich.

Nicméně, pokud už to chápu, pak váš projekt požadavků bude určovat, jak jste implementovat tyto funkce.

E

Start shromažďování vašeho návrhu specifikace od grafiky potrubí, jako je OpenGL ES.Vyberte si, které části chcete urychlit a jak a pak se wrapper tak, aby mohl být použit s jedním z exsisting grafiky API, nebo napsat na sebe.Tak jako tak, navrhování grafických akcelerátorů je časově náročné a litlte informace jsou k dispozici ve veřejné doméně.Také check out specifikace mobilních grafických čipů a jader, které jsou k dispozici, do hledání.

hi,
Kishore nedávno jsem vědět, jaké všechny kroky je potřeba udělat pro OpenGL v FPGA plochý tvar.ale nejsem dostat to, co musím udělat pro queres v FPGA plochý tvar.a já jsem podporu pouze pro 2D schémata ...............

3D grafika je poměrně složitý úkol.

1 Nejprve musíte nastavit databázi trojúhelníků za rotace.To je možné udělat v softwaru.
2 Pak musíte najít barev na vrcholy.software úkol

3.Trojúhelníky jsou poslat do 3D grafiky potrubí.Pixely jsou vypočteny a zastíněné (Flat nebo Gouraud).Můžete také vypočítat hloubka zde.

4.Spočítejte textury a zábal trojúhelníky

5.Vypočítejte Zrcadlový (např. Phong stínování) ..

6.Nakonec směs vše na frame buffer pomocí Z (hloubka) a αlpha (průhlednost).Dělat všechny výše uvedené úkoly právo bude trvat hodně manmonths ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back