Jak importovat rozložení z Virtosuo na setkání

G

Greatrebel

Guest
Zdravím všechny, jsme navrhování čip, který obsahuje směs signálů makro. Mám GDS pro makro MS. Jsem zvědav, jak mohu importovat uspořádání makro MS do našeho designu v Encounter. I zatížení do GDS souboru při importu design, ale nic se neděje. Pomoc bude velmi ocenil. Díky předem

můžete převést *. GDS soubor *. LEF souboru pomocí abstraktní a import souborů LEF k setkání

Vlastně byste neměli používat. GDSII přímo. Vzhledem k tomu, aby se zmenšila velikost vnitřní databáze se zabývá pouze Setkání s abstraktní pohledy (. LEF). , Který obsahuje informace o obstrct Metal (kraje, kde by neměly být kovové směrován Encounter) a kontaktní údaje. Jak navrhl blue1988 vygenerovat. LEF. (Nemusíte použít "abstraktní". Můžete přímo generovat z Virtuso (Export> LEF). Zacházet než modul jako blackbox v setkání a prohlásit ho do VHDL / Verilog nejvyšší úrovni.

Slyšel jsem, že poslední verze jsou SOC Encounter podporu virtuos rozložení stejně. Se můžete přesunout do virtuóz z SOC Setkání změnit něco a můžete se vrátit po tom. Ale může být tato funkce vyžadovat zvláštní licenci.

Ano, to je v případě, pokud používáte OA (Open Access) databázi. Ale na to Vaše analogové design by měl být také ve formátu OA. Nemyslím si, že žádné další licence je vyžadují.

Cadence má více licencí (Nano_Encounter_DBS & FE_GPS) funkci, která bude sloužit jinému účelu. Chcete-li používat tuto funkci, můžeme potřebovat lepší licencí, jako je "Encounter_Digital_Impl_Sys_XL".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back