jak interpretovat hardware generována z VHDL kód

S

s3034585

Guest
Dobrý den může někdo mi říct, jak interpretovat hardware vyrobené z VHDL kódu. Co na tom záleží, aby při provádění změn, jako je použití signálů namísto proměnných nebo změnou citlivosti seznamu. Kde mohu získat četbu na toto téma. Díky

HI 303 ... HUmmm. , která vypadá jako moje předčíslí! Poslouchejte .. Vypadá to, že jste nováček ve VHDL ..,, To je v pořádku .. ypu potřebují dobrou knihu. Také vím, že jsem dobrý způsob, jak vždy rady začátečníkům .. Použijte Xilinx ISE je schematicky výstup bloku výroby. Při psaní VHDL, .. zkompilovat a pak vidět blokové schéma vyrobené .. ukáže všechny žabky, registry a další logické primitiv .. Je to moc hezké,. Změnit tuto sem a tam a vidět hned blokové schéma syntetizovány pomocí ISE .. Získejte ISE ze stránek XILINX web .. je to jen 5 dolarů objednat!

Dobrá kniha na toto téma je syntézou VHDL Primer. Zahrnuje procesy, atd., a jak převést přímo do brány úrovni schémata .. Četl jsem syntéza Verilog Primer a bylo to dobrý! jelydonut

Můžete také zkusit hledat na internetu (např. Google) pro prezentaci univerzity na téma "syntetizovatelné pojmy VHDL". Tam uvidíte rozdíly mezi signály a proměnné a mnoho dalších věcí. Post-syntéza schématu může být velmi užitečné, jak je uvedeno výše.

[Quote = jelydonut] Dobrá kniha na toto téma je syntézou VHDL Primer. [/Quote] Ahoj, můžu jelydonut nám říct, kde můžeme najít ve formátu PDF vize knihy? Doufám, že budu moci číst na zlepšení mé syntézu poznatků. Děkuji

V podstatě je třeba dostat své ruce na dokumenty, jako je design pro syntézu. Také je potřeba experimentovat s kódováním stylů, abyste zjistili, jak RTL schéma mění se změnou kódu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back