Jak je možné vyzkoušet maximální příkon energie, m?

J

Janelda

Guest
Ahoj všem, tak že máte plnou energii metr, přičemž můžete zapojit zařízení do vaší domácnosti a získat skutečnou moc měření energie. Jak může jeden test maximální spotřeba elektroměru? Poprvé jsem si multimetr, ale moc by se lišit v závislosti na tom, co dělá, tak jak si získat přístroj k vystoupení na svůj maximální výkon? Díky.

Především tato energie je velmi nízká forr Měřící přístroj. některé 1VA na fázi. Za druhé, pokud vím, u hodnocení elektroměru, může u zatížení to na max a měří energii a nakonec uzavře

[Quote = Janelda] Ahoj všem, tak že máte plnou energii metr, přičemž můžete zapojit zařízení do vaší domácnosti a získat skutečnou moc měření energie. Jak může jeden test maximální spotřeba elektroměru? Poprvé jsem si multimetr, ale moc by se lišit v závislosti na tom, co dělá, tak jak si získat přístroj k vystoupení na svůj maximální výkon? Díky. [/Quote] Ahoj .. Nejlepším způsobem, jak elektroměr je pomocí mikrořadiče PIC, jako .. Im dělá podobný projekt sám. Můžete použít transformátor proudu pro měření proudu a tam si můžete spočítat sílu. Budete muset mít nějaký programovací schopnosti programovat PIC. I dont pokud to pomůže, nebo ne .. sbohem

Dobrý den, díky, když se odkazovat na "rating metr", co hodnocení jste na mysli? Musím design metru, který používá více než 2 W výkonu, jak se mohu ujistit, že v této fázi projektování a dokázat, že na někoho jiného, ​​že jsem dosáhl, že spec? díky

Ahoj, já jsem ve skutečnosti s odkazem na měřiče spotřeby energie sama o sobě. Podle norem nesmí použít více než 2W, musím vědět, jak se ujistěte se, že toto a také, jak mohu dokázat, jakmile je přístroj postaven díky

Je to jednoduché, když metrů, kterou navrhujete je připraven, podívejte se na stejnosměrné napětí se používá (většinou 5 V) a proud je to kreslení. Pokud je napětí V a proud přes metr I, příkon je = V * I to je. Jinak ve fázi návrhu, víte, že maximální příkon vás regulátoru. K tomuto přidat výkon spotřebovává LED, současné LCD. U LED, pokud víte, proud přes LED a napájecí napětí napájení lze vypočítat, jak je uvedeno výše. Co se týče LCD dělá, bude její výkon také vědět. Součet všech těchto sil je spotřeba vašeho přístroje. Doufám, že to vysvětluje vše, co potřebujete. S pozdravem

Děkuji vám moc, to je přesně to, co jsem chtěl vědět. To je to, co jsem si myslel, a potvrdil, že u mě. díky. Do U náhodou vědět, jak ověřit, zda váš metrů přesnost je to, co by mělo být. Podle normy existují například různé třídy přesnosti. Jak mohu prokázat přesnost na někoho? díky

Janelda, jste KN získat vstupní impedance měřicího přístroje ze specifikace výrobce. Použijte impedance hodnocení v rozsahu stupnice, ve které bude přístroj používat. Pokud tato informace není k dispozici, můžete použít napájecí napětí k přístroji přes externí ampérmetr. Pak vstupní impedance je dána vztahem R = U / I. Jsem asuming, že vstupní impedance měřicího přístroje je odporová. . Jedna věc je mít na paměti, že tento systém bude fungovat pouze pro odporové zátěže. Většina zařízení představují komplexní zatížení. Pro měření skutečné moci, musíte znát fázový posun (Theta) mezi zapínacím napětím a proudem. Pak síla je dána vztahem P = Cos VI (Theta). . Pokud je průběh proudu je nesinusové, problém dostane složitější. V tomto případě je třeba odfiltrovat žádné harmonické, které jsou přítomny v průběhu proudu. Pak si musí vyrovnat každý fázový posuv, že filtr na základní frekvenci sítě. Nechte Phi = fázový posun ve filtru na frekvenci sítě. Pak P = Cos VI (Theta-Phi). . Z výše uvedeného vidíte, že používání multmeter není příliš praktický způsob, jak měřit skutečnou moc. S pozdravem, Král

Pokud je problém ještě není vyřešen, předložené návrhy Karl jsou použitelné, ale komplexní. Vstupní impedance je obvykle vysoká, proudy jsou nízké (bez síly načerpané na outle). Kaskádové metrů pomůže také, že způsob, jak odhadnout spotřebu elektrické energie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back