Jak lze spustit PSPICE z příkazového řádku.

E

ercanhamdi

Guest
Může mi někdo říct něco o tomto tématu. Poté, co jsem běžet od wana MATLAB. Díky

V Unixu nebo Linuxu je snadné, pokud máte například Berkeley Spice. Téměř každý program umí pracovat z příkazové řádky. PSpice je spíše okna programu ... Možná to má parametr či přepínač pro textové režimu, ale já si to nemyslím. Vyvolání Spice v Matlabu je můj sen :) Nebo můj sen je koření s opravdovým programovací jazyk nebo skriptování ...

Kterou verzi PSPICE používáte? Starší verze, jako je verze 8, je možné spustit z příkazového řádku s názvem vstupního souboru jako argument, následuje-wONLY-wNO_NOTIFY V novějších verzích se zdá, že je třeba zahrnout-r před název souboru, a použití-wONLY To by mělo spustit simulaci, pak zavřít okno a vrátit řízení do příkazového souboru.

Jsem také se snaží spustit PSPICE z příkazového řádku. Ale, to říká, že to nebude uznávat PSPICE jako vnitřní příkaz. Také jsem nainstalovaný LTSpice a Winspice, ale nic ... Mohl byste prosím, dej mi nějaký příklad?

Neuznává ani koření ... Mimochodem, já jsem s Orcad 9,2. Je pak možné spustit Spice z příkazové řádky?

hledání "koření *" pro exe soubor v adresáři OrCAD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back