Jak měřit zisk antény pomocí analyzátoru sítě?

Y

yuen_cityu

Guest
Ahoj všem,

je možné měřit zisk antény pomocí analyzátoru sítě?
Mohl bych použít dvě identické antény připojené k síti analyzátoru a měření S11 a S12, potom vypočítat zisk antény?

Díky moc

Ataki DDoS należą do grupy najstarszych zagrożeń w Internecie, jednak wciąż plasują się w czołówce największych sieciowych plag. Wraz z rozwojem systemów bezpieczeństwa ewoluowały, a ich głównym celem stały się aplikacje i usługi.

Read more...

existuje metoda měření antény zisk nazývá "Purcel metoda", což znamená jediné antény pohledu na odrazivou rovinu před ní.Z měření S11 můžete extrahovat tratě a svah je proportinal na zisku.

Pokud máte přístup k IEEExplore podívat na to.Existuje několik dokumentů na něm například

Z. Wu "Vliv na nesoulad Zisk antény Měření Purcel metoda", Electronics Letters, roč.22, s..522-524, 1986.

I dont vědět, že všechny metody měření s21 mezi dvěma anténami,
i když pravděpodobně budete myslet na něco změní vzdálenost mezi anténami.

pozdravy

Je možné měřit získat jakékoli antény pomocí síťového analyzátoru pouze v případě, že máte "velmi odkazem" izotropic anténou která má zisk 0 dB nebo nějakou věc, které si jsou jisti, že budete mít jako referance.
Snažil jsem se druhý způsob, protože jsem neměl ideální izotropicky antény a ve srovnání s každým.
i první spojeny dvěma anténami, které i za odkaz na přístavy ntw analyzer a měří gain.Then změnil jeden z nich s anténou, kterou jsem chtěl calibrate.and opatření znovu.

dále může pomoci

http://www2.crl.go.jp/kk/e414/shuppan/kihou-journal/journal-vol49no4/06.pdf

Díky moc!

Zjistil jsem, že na dokumenty týkající se Purcel metoda měření zisk antény.Připojeno, pls najít níže.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ahoj opět

najít připojují další dva odkazy na metodě.Doufám, že jsou užitečné pro vás.Promiň, ale já dont mít soubory ve formátu PDF

S. flirtovat, K. Mahdjoubi, C. Terret, Automatická anténa Zisk Měření při vysokých kmitočtech.Elektronika dopisů července 1992, díl 28,
č. 14.s. 1339-1340

RQ Lee, MF Baddour, Měření microstrip Zisk antény pod neshodné podmínky.AMTA 1989.str. 4.17-4.19

pozdravy

Vděčný./ Upozornění # 1 - Ne "Děkuji" zpráv zde!(Klug) /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back