Jak modelu prutová anténa s dielektrickou válce

T

tlzita

Guest
Snažil jsem se modelu monopole anténu s dielektrickou válec kolem pomocí EZNEC 3.0. Nebyl jsem úspěšný. Lze to udělat? Existuje jiný freeware program, který jsem mohl použít místo? Také jsem přemýšlel, jaký druh polyuretanové gumy bych měl dostat na dielektrikum, normální druh nebo antistatická druh, který vede elektřinu? Byl bych vděčný za jakékoliv připomínky k tomuto návrhu.

Je-li tloušťka dielektrika je malá ve srovnání s vlnovou délkou, není nutné zahrnout do své analýzy. To platí především pro běžné pružného materiálu, který má nízkou dielektrickou konstantou.

Mám v plánu mají průměr válce je asi 1 osmina vlnovou délku a relativní permitivitty asi 6. Cílem této válce je zkrátit vlnovou délku a zkrátit délku monopole.

Ahoj, jděte na http://www.feko.co.za a stáhněte si zkušební verzi. (To by mělo běžet, pokud zrovna u bič a lakování). Program je velice podobně jako NEC. Použijte CO karty srsti prutová anténa s vámi dielektrický materiál. Doufám, že to pomůže. Element7k [quote = tlzita] Mám v plánu mají průměr válce je asi 1 osmina vlnovou délku a relativní permitivitty asi 6. Cílem této válce je zkrátit vlnovou délku a zkrátit délku monopole. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back