Jak mohu nastavit DC audio signálu?

S

Sceadwian

Guest
Mám 2volt špičkami AC průběhů z audio zdroje, standardní line-out signál.Já jsem krmení Tento signál do ADC s 1 megaohm odpor.ADC pouze čte 0 až 5 voltů ačkoli.Jak mohu DC zkreslení střídavého signálu?2,5 voltů bude zřejmé, DC zaujatost, ale já nevím, jak jít o to, pomoci, prosím!theory behind DC biasing (including transitor biasing) would be appreciated as well.

=) Každá jednoduchou

teorii za ovlivnění DC (včetně transitor ovlivnění) by ocenili stejně.

Pravděpodobně nejjednodušší způsob, kterým se zavádějí dc zaujatosti je spojením dvou rezistor dělič napětí mezi referenčními a GND a připojení kondenzátoru mezi AC zdroje a do další fáze ..
Aniž by se podrobných výpočtů, můžete zkusit 2 x 10kΩ a 100ľF ..
Jiné myšlenky patří opamps ..
Viz obrázky níže ..
S pozdravem,
IanP

Jak by se výstupní odpor děliče napětí vliv na injekci AC signál, a jaký je vliv zvýšení nebo snížení hodnoty kondenzátoru na audio frekvence?Mám 10k bank (v podstatě 5k 5 k ve vašem příkladu) a obecně balíček kondenzátor je z Radio Shack.Měl bych být schopen glub něco společně, že funguje alespoň na nízkých frekvencích, ano?(100-400Hz)
Byl jsem plánování na generování 60Hz sine vlny a krmení, že v na první zkoušce.Takže 10k hrnec stanovena na úvrati se 100uf uzávěrem zapracovány do výstupu ze zdroje, by měla dát mi nějaký výsledek?

10kΩ hrnec je naprosto v pořádku, a navíc, že v případě potřeby s touto bank budete moci "lehce" opravit dc zaujatost ..
Nevidím žádné problémy s 60Hz (a s celou audio kmitočtový rozsah) ..pro tento kmitočet 100ľF impedance je ≈ 27Ω, což je zanedbatelné ve srovnání s 5kΩ 5 kOhm potenciometr ..
S pozdravem,
IanP
Naposledy upravil IanP dne 01 Dec 2005 4:11, editovaný 1 krát v celkové

Co 47pf pro AC spojku?Jaký by měl být výhodné použít pro odpor sítě, v tomto místě?Mám spoustu standardní hodnoty rezistorů.Ne mnoho kondenzátory.Je to vůbec možné při 60Hz?I tam, kde jste calcuatle impedance na frekvenci jako odpor?Mohl bych moc použít.
Naposledy upravil Sceadwian dne 01 Dec 2005 4:18, editovaný 1 krát v celkové

Mějte na paměti, že roli spojky kondenzátor je oddělit od AC DC, takže jeho imedance pro nejnižší kmitočet by měl být zanedbatelný ..

47pF impedance při 60 Hz, například, je někde kolem 56MΩ (Xc = 1/ωC), takže s 10kΩ za ním AC signál bude snížen téměř na 0 ..

Zkuste tuto kombinaci s 100ľF (nebo více) a 10kΩ pot ..

S pozdravem,
IanP

Jaký by měl být ideální hodnota kondenzátoru bych měl použít na standardní 2V p / p line-out audio signál, že by se mi nejvíce signál na začátku?Na 15kHz nebo méně frekvenci?

15kHz, není-li tento problém upravuje ..
Potíž je v nízké frekvence zvuku limit, řekněme 20Hz ..
Zkuste vybrat kondenzátoru, který je nižší než ZC, tedy 1% z nejnižší impedance v obvodu: výstup zdroje zvuku a vstup do další fáze ..
V mnoha případech výstupní impedance je 10kΩ, tak aplying výše uvedené pravidlo na 20Hz kapacitní bude ≈ 800ľF, a předpokládám, že vstupní impedance z následující fáze (ve Vašem případě, že dva odpory)> 1MΩ -> k zajištění této podmínky, které budete potřebovat buffer ..
Pokud povolíte více realistický limit ve výši 10%, můžete zůstat s 100ľF spojovacím víčkem ..
S pozdravem,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back