Jak mohu použít IR přijímač a vysílač s 8051

N

navneet sngh

Guest
Ahoj .... na everyone.i jsem nováček v oblasti vestavěných systems.i si koupil kit pro nácvik na 8051, AVR, PIC, rameno, Arduino, a některé další microcontrollers.it také LED diody, 7 segmentový displej, LCD displej, IR přijímač, IR vysílač etc.i jsem cvičit na 8051. Může mi někdo říct, jak využít IR vysílačem a IR přijímač s 8051 ....... Prosím, pomozte mi ...

Pokud máte hotový IR moduly pak budou používat komparátor IC v přijímači. výstup komparátoru je třeba věnovat pin port ovladače .. IR vysílač a reveiver by proti sobě ve vzdálenosti 5 nebo 6 cm. když Oblíbené sebe a signál dosáhne přijímače pak výstup komparátoru bude vysoká ... Při umístění na překážku inbetween je výstup jde nízká. tak to dal, by měly být připojeny k portu PIN a skenování portů PIN ....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Příspěvek přidán v 08:16 --- ------- Předchozí příspěvek byl v 08:07 ----------[/SIZE]

Sada by měla mít ukázkový kód pro vás? jinak jsem se po později do konce dne .......

není ukázkový kód v sadě ... Děkujeme předem za zveřejnění programu

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 18:02 ---- ------ Předchozí příspěvek byl v 17:08 ----------</span></span>
je také u mi říct, jak ověřit, zda můj IR vysílač a přijímač správně pracuje LED

Zapnutí LED podle schématu na obrázku a podívat se na čele usinh mobilní kamery .... měli byste vidět LED dioda na .. Pokud si vybavit sluchátko podle obvodu pak thhen se zapne, když IR je mimo rozsah .. tak naladit bank získat maximální rozsah

Vážení Navneet, U žádali, jako je (Jak mohu použít). Za to, co ur bude používat IR? Přenos dat nebo nějaké ovládání aplikace?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back