Jak mohu použít matlab podpory dělat simulace FPGA?

D

ddt694

Guest
Chci používat MATLAB obecné zkušební stolici kód nebo nějaké komplexní signál wave souboru, simulátor, například altera je quartusii nebo Xilinx ISE je (ve skutečnosti ModelSim), pak použijte wave souboru simulovat.Výsledek simulace je možné posílat do MATLABu pro zobrazení vlny nebo kmitočtového spektra.

při návrhu digitálních filtrů metoda může být užitečná, ale až nyní, i donot vědět, jak to udělat.

Nemám používá MATLAB pro návrh FPGA pravda, ale já jsem přidal jeden matlab lab.Pokud chcete použít k vytvoření DSP matlab netlist, lze je podporován pouze jeden kanál.všechny simulace, co musíte udělat v Matlabu, to je tvoje práce, aby se ujistil je správná simulace v Matlabu, které potřebují některé své práce.nástroj není pro simulaci v jazyce VHDL / Verilog simulátor

ahoj, přítel, i donot chcete používat MATLAB dělat simulace.

matlab, co udělat, je:
Před simulace, vytvářet komplexní signál wave souboru a poslat na simulační nástroje, jako je altera quartusII nebo Xilinx ISE je.

Po simulace je doplněna simulační nástroj, může být výsledek čtou MATLAB a veiw grafické výsledek.

takto: [/ img]
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

I believ že vše, co musíte udělat, je úspora signál generovaný pomocí MATLABu do souboru, čtení z vaší testbench a psaní výstup vašeho návrhu na jiný soubor.

ahoj, ZAPE
máte pravdu.kromě toho, MATLAB přečíst soubor vytvořený z testbench, pak může matlab analýze.
je to proveditelné?

Dokonale, budete potřebovat pouze malá aplikace pro konverzi mezi formáty.Myslím, že to je poměrně jednoduchá, takže stačí minimální znalost "c" nebo jiné programovací jazyk.

na zkušební stolici můžete použít Text I / O knihovně číst nebo psát do textového souboru.a matlab můžete psát mfile číst a psát textové soubory, a to znamená, můžete translat dat mezi zkušební stolici a MATLAB.

Když jsem udělala první modem design i použité tímto způsobem.Je mi dobře sloužil.Doporučuji vám postaví dvě složky.Jeden pro čtení dat z textového souboru, ostatní napište výsledek do textového souboru.Pak můžete použít matlab pro manipulaci dat.

Zpočátku jsem se snažil Sysgen, ale ukázalo se, že je trochu overkill.Takže já nález tato metoda poměrně straitforward a jednoduché.pozdravy

dll_embed napsal:

Když jsem udělala první modem design i použité tímto způsobem.
Je mi dobře sloužil.
Doporučuji vám postaví dvě složky.
Jeden pro čtení dat z textového souboru, ostatní napište výsledek do textového souboru.
Pak můžete použít matlab pro manipulaci dat.

pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back