Jak mohu trik moje tv video vstup

B

benfloor

Guest
Mám televizi s stereo audio a video vstupy.Chceme být schopni připojit naše PC nebo Mac na tv pro hudbu důvodů.My nezajímá video.Bohužel, audio vstupy nebude hrát, aniž by nějaký video vstup dovnitř Zatím jsme se spojil digitální fotoaparát pro video vstup a pak audio pracoval až do roku fotoaparát automaticky vypne.No, já bych to nevadilo, kdybychom mohli připojit video a audio z mého pc, nebo ji mac, ale zdá se, jako že by mohly být dražší.Pokud někdo ví, drahá metoda, kterou by být v pořádku.nakonec jsem se zeptat, jestli existuje něco bezpečný způsob, jak připojit kabel na video vstup TV a připojení k baterii nebo něco tak, že si myslí, že video přichází, abychom mohli poslouchat naši hudbu.

Díky,
Ben

Je možné, že video vstup, pokud pobírá pouze H-sync pulsy otevře audio kanálů ..
Zkuste, například pomocí 555-timer, generovat obdélníkový celkové doby 64ľs, s Markem ≈ 60ľs a prostor ≈ 4ľs ..
Nastavte úroveň (peak-to-peak) na, řekněme, 0,5-1Vpp ..

Pokud to nefunguje vyhledávání tohoto fóra pro PAL bar generátor založený na AT90S2313 ..Tento okruh bude fungovat určitě, protože generuje kompletní video snímků ..

S pozdravem,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back