Jak mohu vytvořit look-up tabulky pro PWM nebo SVM?

L

ltg

Guest
Ahoj, mám nový úkol, aby se pro řízení pohybu cívky motoru, jednofázový ve 3 fázích ven. Nejsem si jistý, jak vypočítat a vybudovat look-up tabulky pro sinus hodnoty. A já nevím, co na výběr: sinusový PWM nebo SVPWM. Mohl by nějaký odborník dát nějaké tipy? Díky předem! S pozdravem, LTG

ahoj, pro začátek, můžete hrát s příkladem z Visual Micro Lab www.amtools.net sinusového průběhu proj má pwm na AVR s 7bit sinus LUT GoodLuck.

Tam jsou některé aplikace z motoru Microchip s pic18 série, nebo můžete použít Motorola apl. bere na vědomí.

Ahoj muži: Co uC používáte pro své aplikace? Používám hlavně AVR, které mají mnoho funkcí PWM. Také jsem použít napsat sine tabulek pomocí MATLABu, je to docela snadné napsat do souboru pro generování tabulky, pak jej zkopírovat a vložit. Je důležité vědět, co dělat uC, který používáte. zdraví Nachus

Vlastně jsem se nezabýval generace motorových hříchu, ale z programového hlediska můžete: a. Vypočítat hřích výstup pro celou dobu (vlastně jen čtvrtina je dost), ve formě celých čísel. Počet záznamů velikost bude záviset na rozlišení si vyberete. Počet záznamů se definuje také PWM port aktualizace frekvence, která se rovná WorkingFreq * NoOfEntries b. Pak rozdělí počet položek v této tabulce o 3. Řekněme, jeho jméno - offset. c. Použít následující hodnoty jako počáteční offset do této tabulky: 0, offset, 2 * offset. d. Pomocí těchto hodnot indexu hřích stolu, aby se výstup do přístavu PWM d. Pokaždé, když budete potřebovat k výstupu novou hodnotu přírůstek počáteční kompenzací jednou, e. Nezapomeňte se ovinout kolem, kdy je dosaženo příběh konec. Můžete také použít logiku rozdělovač s paralelním načítání nahradit PWM port, pokud není k dispozici nebo můžete použít DAC nebo jednoduché vážení odpor R-2R matice bez logiky dělič generovat analogový signál sin-ale paralelní porty budou neded.

Ahoj, Díky za tipy a informace. Používám Fujitsu MB90F598 uC. Kolik hodnot bych měl mít? S pozdravem, LTG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back