Jak mohu zastavit od jiskření

R

remusomega

Guest
Mám hodně kondenzátory paralelně. Mám je všechny účtován. Snažím se plnit jejich elektromagnet. Kdykoliv jsem si, že je obrovský jiskru a to zní jako výstřel pak pak dráty se spojily. Jak je možné, když zapnu svůj magnet, aniž by to obrovská jiskra?

Magnet může být popsán jako ekvivalent cívky a předřadného odporu (odpor drátu změní). Použijete-li stejnosměrné napětí takové obvodu proud začne zvyšovat až do bodu, že je omezen pouze svou sérii odpor. Váš popis Myslím, že indukčnost a odpor jsou oba velmi malé. Prvním řešením je samozřejmě snížení napětí na capacitos, ale také snižuje celkové energie dodané do magnet. Můžete protiváha tím, že přidá více kondenzátory paralelně. Přidání externí sériový odpor se také sníží stávající, ale i na úkor méně energie dodávané do magnet. Dalším řešením by bylo spínací proud přes tranzistor. V tomto případě budete moci řídit střední proud tím, že řídí pracovní cyklus Switcher. V tomto případě budete muset místo aa diody paralelně s magnetem, aby stávající cestu k toku, když spínač vypne. Tento okruh je podobně jako převodník Buck a je z tohoto oboru. Také, prosím, pečlivě zkontrolujte si magnet, jestli tam nejsou žádné shortcircuited změní. Tím se výrazně zvyšuje proud. Doufám, že to může pomoci.

Mohu předpokládat, že jste se snažíte vytvořit nějaký pulzního magnetického obvodu. vodičů se pojistka, protože archy se tvořil v té době make-kontaktu. Budete muset použít nějakou jiskřiště přepínač, pokud napětí v KV. na nižší napětí, můžete použít triak přepínače vhodné žádné hodnocení. (Ne SCR, jak budete potřebovat sinusový proud v cívce), pokud budete potřebovat pomoc, dejte mi vědět a odešlete schéma. hlezna

a Im snaží EMP zbraň. Okruh je velmi jednoduché. Mám asi 10 300V @ 80uf kondenzátory paralelně. My nabíjecí obvod je oddělený. Původně jsem měl přepínač, který hodil na magnet na krátkou dávku. Když jsem se přepínat, přepínat doslova explodoval pokaždé, lol. Jaký druh tranzistoru jsem mohl použít nechtěl vyhodit? Také jsem četl o použití 555 Timer? Myslím, že stačí jen nějaký elektrický spínač, který nebude explodovat. Díky!

Ventil může být nejlepší volba pro vás, pokud nechcete použít triak. hlezna

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back