Jak na import *. dxf do tempa

Y

yzriver

Guest
Když jsem import dxf do hybnost, tam je chyba říká, že tvar uspořádání nemůže být uznána.Co jsem udělal, je:
1.Soubor -> Import -> DXF (hierarchické)
2.vyberte dxf soubor

Je to chyba od toho mého DXF soubor není hierarchická?co mohu udělat pro import rozložení z dxf a simulovat to?

Díky.

Věnujte pozornost: impuls doesnt pochopit linii jako obrys vašeho návrhu.Mělo by být křivky, a ne jen jeden řádek.Chci říct: pokud máte metalizace vám design stejně jako linky jej převést do křivky (AutoCAD vám to), pak to rozeznat tvar vaší struktury

doufám, že to pomůže

jde o

Stefano

Ve skutečnosti, mohl bych import DXF soubor do dynamiku uspořádání, jako bych nakreslit CPW konstrukce s retangle commond.Tyto retangles se skládá z uzavřených line.Pak jsem uložit do dxf formátu.Pak jsem importovat do tempa.Vidím to CPW retangle pevné struktury jsou v rozložení.

Nicméně, když jsem simulovat parametr S, chyba mesage je "Mesher přívody neobsahuje žádné platné tvary"

Veškeré návrhy na řešení tohoto?

Mnohé díky!

Ahoj, yzriver:

Chyba je pravděpodobně způsobena tím, nesoulad mezi vrstvou, kde jste kov dovážen a vrstva-mapování substrátu.

Přejít na vrstvu substrátu editor a editor zkontrolovat jejich mapování vztahů.

Doufám, že to pomůže.

S pozdravem,

Díky!

Ano, vrstva import z DXF, je potřeba upravit tak, aby vrstva, kde kov autually je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back