Jak na optimalizaci nastavení a mají čas

S

Sahil

Guest
hi all ...........

může kterýkoli subjekt mi říct, že, jak mohu optimalizovat nastavení a mít čas porušení v mém vzhledu.plz mi podrobně popsat.

thankyou

respekt
shadab

držet, aby se zabránilo porušení, vložka buffers / střídače na této cestě.

nastavení, aby se zabránilo porušení, restrukturalizovat design tak, aby kritické cesty budou mít menší zpoždění, nebo snížit provozní frekv.

Obecně platí, že bychom měli nastavit prelayout čistý design.držet porušování může automaticky snížena v P & R fázi.

Hi Anjali ........

Děkuji mnohokrát za odpověď ...........
, ale i hv pochyb o tom, myslím, že jsme použili nárazník a střídavé vkládání technika pro optimazation nastavení času ne mít čas ..... plz dát jasně najevo, pro mě ..........
a já také vědět, že software bude, jak optimalizovat nastavení času do vyrovnávací paměti a střídače vložení ...

waiting for ur reply

pozdravy
sahil

Hi Sahil,
Nastavit čas, pokud dojde k narušení celkového zpoždění mezi okr.a okr.je více než hodinové období.
Celkové zpoždění = Tcq TcombMax Tsetup (Destination Reg.)

Budou-li dojde k narušení musíme snížit TcombMax nebo třeba zvýšit hodinové období.(Nemůžeme změnit Tcq nebo Tsetup hodnoty, tyto technologie jsou závislé)

Hold, pokud dojde k narušení (TcombMin Tsetup) <Thold

Aby nedocházelo k porušování držet musíme zvýšit TcombMin.

Z těchto můžeme říci, že musíme přidat nárazníky nebo invertory, aby se zabránilo porušování držet a my se musíme snížit TcombMax nastavit, aby se zabránilo porušování lidských práv.

Anjali

Hi Anjali,

Mám jiný pohled na své místo v pořadí čas.Použijete-li vyrovnávací paměti (disk s vysokou pevností) v datové cesty, můžete se zlepšuje časování a existuje vysoká šance, že porušují držet stavu.

Pokud je tato funkce to je důvod, zatímco my si užíváme STA nejlepším případě jsou splněny podmínky pro kontrolu Hold stavu.

To jsou mé názory, a tak mě opravte, pokud se mýlím

Hi Collrak,
Co jste říkal, je správné.Ale to záleží na výběru buffer.

Pokud přidáme vysoce pevnostní nárazníky řídit načasování bude určitě zlepší.takže cesta zpoždění dostane snížena.Ale nástroj vybere buffer síly tak, aby optimálně drží porušení nedojde.Nástroj se bude starat o to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back