Jak na stupnici ose x v kadence strašáka?

E

eejli

Guest
Řekněme, že rozmítání parametru x a získejte Vout vs x křivky.

Ale já skutečně potřebovat ose x má být 0.05x, tj. průběh s 0.05x vs Vout.

Snažil se kolem a nemůže najít způsob, jak to udělat.

Může mi někdo pomoct?

Díky.

Plot Vout vs x wavwform.
Použijte AWD kalkulačka.Klikněte na "vlna" tlačítko v okně kalkulačky a po tomto druhém klikněte na průběh Vout v okně průběhů.
V kalkulačka uvidíte něco jako "wavev12s1i1 ()"
Pak v okně kalkulačky THR zvolte "Speciální funkce" -> xval
Pak vynásobte to o 0,05 a spiknutí.
Další vybrat "Axis" -> "Xaxis" -> "Plot vs"a přejděte na xval (wavev1. ....
Klepněte na tlačítko OK.
To je všechno.

Existuje způsob, jak to udělat v rámci kalkulačku?the output is a given
value.

I najít hodnotě GM kdy
výstup je daná
hodnota.

Můžete plot x * 0,05 a další graphcs na stejném okně a vyberte ax * o 0,05 x-osa (namísto nezávislé proměnné) od x-osa menu.

Klikněte na x-axin u může měnit vlastnosti při winodw

Snažím se plot Ron odpor z výsledků prohlížeče pro různé šířky tranzistoru.Nicméně, je parametr, který byl zameten analýza Parameteric je "Počet prsty" tak Ron se vynese proti Počet prstů místo šířky.

Takže, já chci násobit x-osy o šířce jednoho prstu (2um ).... jsem se snažil kroky zmíněné FOM .... ale dont práce pro mě ...

mám následující:
1.klikněte pravým tlačítkem myši na Ron ve výsledcích prohlížeči plot Ron vs prsty
2.Poslat průběh na kalkulačce .. ale to není wave1s ..()..., ale výraz, jako PV ("/ M0" "Ron"? výsledek "dcOpInfo-info")

3.Beru xval výše ...vynásobte to o 2 ... a pak se děj ... já si lineární průběh mezi původní počet prstů a násobí version ...
4.Teď se vrátím k původnímu grafu, zvolte x-osa a vyhledávání v plot vs rozbalovacím menu ... ale já dont vidět xval .... mezi volby ...

Prosím, vyřešit tento problém ... je to tak otravné ...!!

S pozdravem,

haadi20 napsal:

Snažím se plot Ron odpor z výsledků prohlížeče pro různé šířky tranzistoru.
Nicméně, je parametr, který byl zameten analýza Parameteric je "Počet prsty" tak Ron se vynese proti Počet prstů místo šířky.Takže, já chci násobit x-osy o šířce jednoho prstu (2um ).... jsem se snažil kroky zmíněné FOM .... ale dont práce pro mě ...mám následující:

1.
klikněte pravým tlačítkem myši na Ron ve výsledcích prohlížeči plot Ron vs prsty

2.

Poslat průběh na kalkulačce .. ale to není wave1s ..()..., ale výraz, jako PV ("/ M0" "Ron"? výsledek "dcOpInfo-info")3.
Beru xval výše ...
vynásobte to o 2 ... a pak se děj ... já si lineární průběh mezi původní počet prstů a násobí version ...

4.
Teď se vrátím k původnímu grafu, zvolte x-osa a vyhledávání v plot vs rozbalovacím menu ... ale já dont vidět xval .... mezi volby ...Prosím, vyřešit tento problém ... je to tak otravné ...!!S pozdravem,

femtopiconano napsal:

Existuje způsob, jak to udělat v rámci kalkulačku?

the output is a given
value.
I najít hodnotě GM kdy
výstup je daná
hodnota.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back