Jak na to rozložení po simulaci

C

CDZ

Guest
Hi All,

Mám problém v PLS.Než jsem se použít diva dělat Demokratické republiky Kongo a LVS proveďte citát.Po tomto nástroje vytvořené vytěžené zobrazení (může být viděn v lib manažer).PLS dělat, jen změnit zobrazení seznamu stop.Teď jsem pomocí 90nm a nástroje podporují pouze kalibr.V ráži menu lze spustit Demokratické republiky Kongo a LVS a bezchybně.Nevím, jak to udělat příští pro generování extrahované názor.takže můžu PLS.

Thanks for any help.

CDZ

Můžete to udělat PEX, a vyberte typ zobrazení výstupu jako calibreview.Po PEX má spustit, schematický skládá parazitní R & C bude vygenerována.Pak můžete dělat symbol a spustit simulaci.

V případě, DIVA, musíte alespoň způsoby:
V obou těchto metod, můžete jednoduše zacházet extrahuje názor jako schemetic view.The můžete:
1.Využívat CIW-> Export-> CDL-> netlist, a upravit netlist spustit koření.
2.open vytěžené názor, start nářadí-> analog prostředí, využívání přízrak spustit extrahované rozložení.
Hodně štěstí!

Helllo DZC,
Použil jsem druhá metoda dělat po rozložení simulace a simulace může projít.Ale výstupními porty mohou být vybrány na vytěžené rozložení.ano, není možné zobrazit na výstupní port napětí.Nevím, proč?
Metoda:
ADE-> výstupy-> Chcete-li se sestrojí-> Vybrat z Schematické, a nemůže vybrat výstupní port.
Pls help me.Díky
S pozdravem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back