jak nahrát soubor mdl Simulink

E

ethan

Guest
Vážení všichni, jsem hledal na internetových stránkách a stáhnout některé soubory *. mdl (v podstatě, textový formát). Ale já jsem zjistil, že jsem nemohl jen otevřít přímo z prostředí Simulink-> nový model okně (untitiled), protože mnoho bloků se zobrazí jako chyby a spousta varování v Matlabu hlavním okně. Může mi někdo poučí mě jak nahrát *. mdl soubor? protože jsem se s novou Simulink. Oceňujeme Váš čas. Například soubor je připojen (stažené z bu.edu)

jste otevřeli soubor z nástrojů Simulink okna? Pokud otevřete. Mdl soubor v MATLABu okně (aniž by nejprve z Simulink MATLAB COMAND linky), bude soubor se otevře jako textový soubor (zdrojový kód modelu). Zkuste otevřít matlab, v příkazovém řádku typu Simulink a pak v novém okně otevře. MDL souboru. jde, Carlos

Otevřete okno SIMULINK. Otevřete soubor a otevřít. MDL souboru. . Mdl soubor je v podstatě Simulink model souboru. nyní

Díky, carlosffm a hamdard, ano. Já opravdu otevřel, že *. mdl soubor z okna Simulink. Ale ještě ne. Kontaktoval jsem, že s autorem. Zmínil se, že on používal SimEvents modulů k vybudování, že *. mdl souboru. On navrhne, abych aktualizovat Matlab. Já jsem přemýšlel, že to, zda SimEvents je zakotvena v Simulinku, nebo samostatný balíček vestavěné paralelní s Simulink v Matlabu? protože jsem nemohl najít SimEvents v našem balíčku Matlabu z naší univerzity (používám verzi Unix). Naše Matlab je verze 7.04. Ethan

open_system ('function.mdl') set_param ('parametr seznam', 'parametr', '2 ') sim (' function.mdl ') : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back