Jak nainstalovat LDV4.1 Linux 7.3 nebo Linux9.0?

W

willyboy19

Guest
Ahoj, CD obsahuje dva WinRAR typu souborů v E: \ adresář ldv4.1: Base_LDV41_lnx86_1of1.tar ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar Může mi někdo pomoct, jak rozbalit, nebo rozbalte tyto dva soubory? Slyšel jsem, že je třeba, aby rozepnul nebo untarred do / společné a / linux adresáře, ne? Ale mám rozbalit / rozbalte je pod Linuxem nebo Windows OS? Prosím, pomozte!

Dát tyto dva soubory do jednoho adresáře například souboru ~ / temp / Po tom cd ~ / dehtu xvf Base_LDV41_lnx86_1of1.tar tar xvf ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar cd ISR.../CDROM1. / Setup.sh a přistupujeme ke kaľdému partnerovi pokyny. Po několika minutách Program vám položí základní produkt cestu. Otevřít soubor temp/Base_LDV41.../CDROM1 Hodně štěstí!

Můžete rozbalte nejprve ve Windows, a potom zkopírujte soubor untarred linux.

Ahoj Mas_serg, díky za pomoc, ale mám provést kroky, které uvedené jako uživatel root, nebo jen jako normální uživatel v Linuxu? Má to nějaký vliv? Willy

ahoj, willyboy19 Doporučuji vám jako root nainstalovat software. Pak můžete nastavit normální uživatel používat. BTW, nezapomeňte nastavení prostředí.

Pamatuji si, c @ dence nenavrhl k instalaci nástrojů pro uživatele root. by to vytvořit další uživatele k instalaci.

neinstalovat jako root nainstalovat jako normální uživatel jinak vytvořit oprávnění problém UE

radši ji nainstalovat na RH7.3 (7.2). Ji nainstalovat na RH9.0 (tam je nějaký problém). Za prvé můžete nainstalovat "ISR" tar, pak nainstalovat "základ" packeg.

Ahoj willyboy19. Samozřejmě, že můžete nainstalovat kadenci za všechny uživatele. Ale pro bezpečnostní problém Navrhuji vytvořit zvláštní účet pro všechny kadence produktů, například "cdsmgr". Instalace pod root je nebezpečné - nikdo neví, co je uvnitř balíku. Jen nezapomeňte, aby tento uživatel psát a číst všechny uživatele, adresáře po instalaci. Hodně štěstí!

proč u instalace "ISR" tar, nikoli "základ"? Myslím, že skutečná cesta je instalace základny, poté zvolte "Update" v hlavním menu.

Jen jsem nainstalovat software jako root a spusťte jej jako běžný uživatel, se zdá být žádný problém. : D, možná lépe řídit kadence instrukce. stačí spustit instalaci v adresáři ISR, bude vás propmt pro základní adresáře a finially nainstalovat nejnovější verzi, kterou dostal. je to doporučuji nainstalovat způsob, kadence doc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back