Jak nainstalovat Linux 7.3 na platformě Intel Centrino?

G

Goodman

Guest
Zdravím všechny,

někdo ví, jak nainstalovat Linux 7.3 na platformě Intel Centrino?

Chci vytvořit EDA environmentál na notebook,
CPU: Intel Centrino
VGA Chip: ATI 9600

Kdo může pomoci?

tebe dont, zkuste RH9, získat jádro 2.4.22 a rekompilovat to.Pořád cant get dynamické frekvence scalling do práce, takže vaše Łapy poběží při maximální rychlosti.Doporučuji vám také umožní ACPI, pokud you cant dont pak běží na Linuxu období.

http://www.linux-laptop.net/

Pravděpodobně ano, můžete navštívit výše uvedené lokality.

hodně štěstí!

Myslím, že RH7.3 je příliš starý na takové výkonnou platformu.

Pokud chcete spustit EDA nástroje, možná byste mohli nainstalovat Fedora Core 1.

Problém není v Centrino!Je to Chip VGA.Radeon 9600 je příliš nový pro Redhat 7.3.Doporučuji Vám instalaci Mandrake.Pokud dáváte přednost instalaci Redhat 7.3, budete mít spoustu problémů.

Používám IBM R50 a můj VGA Chipset je Radeon 9000.Kdy já namáhat až k dosadit Redhat 7.3 na mém notebooku, potkám spoustu problémů.Po změně i na Mandrake, všechno funguje dobře

Ansunamu napsal:

Problém není v Centrino!
Je to Chip VGA.
Radeon 9600 je příliš nový pro Redhat 7.3.
Doporučuji Vám instalaci Mandrake.
Pokud dáváte přednost instalaci Redhat 7.3, budete mít spoustu problémů.Používám IBM R50 a můj VGA Chipset je Radeon 9000.
Kdy já namáhat až k dosadit Redhat 7.3 na mém notebooku, potkám spoustu problémů.
Po změně i na Mandrake, všechno funguje dobře

gezzas525 napsal:

tebe dont, zkuste RH9, získat jádro 2.4.22 a rekompilovat to.
Pořád cant get dynamické frekvence scalling do práce, takže vaše Łapy poběží při maximální rychlosti.
Doporučuji vám také umožní ACPI, pokud you cant dont pak běží na Linuxu období.

něco jiného
pokud používáte SATA pevný disk, 7.3 bude opět mít problém, alespoň jeden můj přítel se nepodařilo nainstalovat 7.3 na jeho ploše Brandnew

Ano.Většina problémů je způsobeno tím, grafická karta, ale některé z nich nejsou, a není snadné zjistit.

Ano, můžete použít Redhat 9.0 nebo novější verze RedHat, ale určitě nebudete moci instalovat některé z nástrojů, CAD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back