Jak nainstalovat magma4.0 pod rh9.0?

Jen dehtu xvfz váš instalační soubor

zkopírujte licenční soubor. / společného / licence direcotry

Poznámka: Váš licenční soubor, musí být *. lic

Omlouváme se,

Zkoušel jsem to předtím, to nemůže fungovat na 9,0,
segmemtation chyba

Ahoj Nainstaloval jsem Magma 4,0 a funguje to dobře pod RH 9.0.Zkuste re-instalaci znovu ...

Opravdu jsem si problém s 9,0

jaké zvláštní krok jsi udělal?

Ahoj,
I didnt dělat nic zvláštního .. jen následuje běžný postup instalace ... to gunzip a rozbalte soubor a stejně jako jeho dalekohled Atrenta, Magma také rozbalte to všechno platformy binární soubory a pak goto linux_ * adresář a vyvolat výbuch * soubor .... nastavit ur licenční soubor, pomocí setnenv LM_LICENSE_FILE <vaše lic cestu> ... když u uplatnit žádnou magma, s výrobky, je to přes odkazy na plášť a vyvolá automaticky ...

Udělal jsem totéž,
ale zprávy jen ukázal
segmentation fault

Naštěstí jsem uspěl s 7,3 brzy později

Já taky!
Beznadějně "segmentation fault", a to jak na RHEL AS 3.0 a Sun Java Desktop System 1.

Někdo řekl, rekompilovat glibc Linuxu, ale je těžké pro naše.a RH9.0 může mít dvě verze, jedna používají malé vlákno.Rh9.0 jiné s RH 7,2 je to, že vlákno práce je jiný.rh7.2 používají malé vlákno, RH 9,0 i zapomenout.

Hele vole ..to nejlepší, co u můžeme udělat, je nainstalovat RHEL 3, Enterprise Edition.jádro je stabilní a podporuje téměř všechny EDA nástroje.Jeho trochu dražší něco jako 2k, ale u WUD získat zdarma, pokud u nákupu nového počítače nebo notebooku.Mám RHEL 3, Wh můj nový laptop.Její hladký a krásný a podporuje téměř všechny eda nástrojů.

S pozdravem,

arunragavan napsal:

Hele vole ..
to nejlepší, co u můžeme udělat, je nainstalovat RHEL 3, Enterprise Edition.
jádro je stabilní a podporuje téměř všechny EDA nástroje.
Jeho trochu dražší něco jako 2k, ale u WUD získat zdarma, pokud u nákupu nového počítače nebo notebooku.
Mám RHEL 3, Wh můj nový laptop.
Její hladký a krásný a podporuje téměř všechny eda nástrojů.S pozdravem,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back