Ahoj,
I didnt dělat nic zvláštního .. jen následuje běžný postup instalace ... to gunzip a rozbalte soubor a stejně jako jeho dalekohled Atrenta, Magma také rozbalte to všechno platformy binární soubory a pak goto linux_ * adresář a vyvolat výbuch * soubor .... nastavit ur licenční soubor, pomocí setnenv LM_LICENSE_FILE <vaše lic cestu> ... když u uplatnit žádnou magma, s výrobky, je to přes odkazy na plášť a vyvolá automaticky ...
Někdo řekl, rekompilovat glibc Linuxu, ale je těžké pro naše.a RH9.0 může mít dvě verze, jedna používají malé vlákno.Rh9.0 jiné s RH 7,2 je to, že vlákno práce je jiný.rh7.2 používají malé vlákno, RH 9,0 i zapomenout.
Hele vole ..to nejlepší, co u můžeme udělat, je nainstalovat RHEL 3, Enterprise Edition.jádro je stabilní a podporuje téměř všechny EDA nástroje.Jeho trochu dražší něco jako 2k, ale u WUD získat zdarma, pokud u nákupu nového počítače nebo notebooku.Mám RHEL 3, Wh můj nový laptop.Její hladký a krásný a podporuje téměř všechny eda nástrojů.
Hele vole ..
to nejlepší, co u můžeme udělat, je nainstalovat RHEL 3, Enterprise Edition.
jádro je stabilní a podporuje téměř všechny EDA nástroje.
Jeho trochu dražší něco jako 2k, ale u WUD získat zdarma, pokud u nákupu nového počítače nebo notebooku.
Mám RHEL 3, Wh můj nový laptop.
Její hladký a krásný a podporuje téměř všechny eda nástrojů.S pozdravem,
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.