Jak nastavit EMA PIN v Artisan paměti kompilátor?

Z

zic

Guest
[Color = blue] [size = 6] Zdravím všechny. Teď mám problém. To znamená, že jsem pomocí Artisan paměti kompilátor generovat nějaké vzpomínky. Všiml jsem si, že je kolík s názvem "EMA", což znamená zvláštní míru nastavení. Ve svém návrhu, jak by mi tento PIN nastavit? Díky moc! [/Size] [/color]

V paměti, před přijetím Výstupy na vnější svět. bude řada zpoždění vyrovnávací paměti přidal v cestě. tak výstupní signál dosáhne vnějšího světa poté, co prošli řadou zpoždění vyrovnávací paměti. Pokud bychom Klepněte na signál před těmito zpoždění vyrovnávací paměti, bude váš čas čísla bude lepší. , která je EMA [000]. občas běží na EMA [000] ur obvod selhat, ale zpoždění výstupu (snížení frekvence provozu), může ur okruhu do práce. V takovém případě používáme vhodné EMA číslo. Místo toho, aby vyhazovali čipu, kvůli selhání paměti (ne balíků, aby splňovaly vysoké frekvence), můžete znovu použít čip spuštěním IT pomalejší frekvence (tam nastavení EMA kolíky) Je to jako přidávat více pesimismu, zejména k ochraně znovu On-Chip změny, proces změny a další prostorové změny, které se vyskytují v křemíku. hodně podobá přidání 2-3% pesimismus v nastavení a držení numbers.so i po nejhorším případě zpoždění ve všech těchto změn v Silicon, bude i nadále plnit své paměti časování.

[Color = blue] [size = 6] Hi Nav, Díky moc za odpověď! Ověřil jsem generované. Lib a soubor. Verilog model v souboru, a zjistil jsem, že EMA signály nemají žádný vliv na paměť jeho funkce, nebo jinými slovy, neexistuje žádný okruh se může řídit. Jediná věc, která se podle EMA, která ovládá zpoždění mezi CK -> Q. Kromě toho jsem se napsat jednoduchý testbench ověřit modely. podle různých hodnot EMA, zpoždění CK -> Q je 1ns po celou dobu. Takže podle mého názoru, EMA kolíky jsou užitečné pouze na fázi návrhu. To znamená, že když se rozhodnu větší EMA hodnotu, pak další prostor je dán do paměti a pak bychom se měli omezit více na ostatní části čipu pro splnění časového requirment. Jakmile je čip je vyrobena, může EMA kolíky vazbou na nějakou hodnotu, protože neexistuje žádný okruh od EMA pinů, což znamená, že nemohou mít vliv na další čip. Je můj pochopit pravdu? Jde! [/Size] [/color]

Buď dělat je programovatelný, připojit je do informačních povinností, nebo je nastavit na nejvyšší hodnotu, kterou je možné časové blízkosti se spolu s dalšími pesimismu. Jsou zvyklé na melodii design, jak se dostanete zpět na křemíku výnos účely. Prošli jsme to s EMA kolíky vázána na všechny 0, protože jsme nevěděli o nic lépe. Netřeba dodávat, že naše EMA kolíky jsou nyní programovatelné, ale jsou nastavena na nejvyšší nastavení EMA můžeme v časové blízkosti. Dlouhý příběh se zkrátka chyba v paměti design spolu s EMA = 0 štěrbinou naše hrdla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back