Jak nastavit hluku simulace v Cadence SpectrS

T

tia_design

Guest
Ahoj, kluci,
Snažím se design nízkou hlučnost Op Amp.Ale nejsem si jistý způsob mé hluku simulace je správné nebo ne.V SpectrS, jsem otevřít "Analýza" dialog, a vyberte typ "šumu", pak zadat frekvenci jako 1Hz do 15MHz.Následující práce je vybrat vstup a výstup zdroje hluku.Pokud jde o výstup zdrojem hluku, vyberu napětí a pak klepněte na výstupní uzel ve schématu.Pokud jde o vstupní zdroj hluku, já nevím, jak jej vyberte.v mém schématu, mám 1,5 V stejnosměrného napětí zdroj připojen k OP zesilovač, tak jsem také zvolit, zda zdroj napětí a klikněte na tento zdroj DC 1,5 V, ale není nic, co se objevil v krabici.

Mimochodem, v některých jiných software, simulace by měl hluk být provedeno společně s AC analýzu, jak se o tom v Cadence SpectrS?

Promiň, že jsem jen vědět, hspice dobře.Ale myslím, že jsou stejné na teorii.

V hspice je dva prvky, je třeba určit: jeden je uzel, kde hluk co jste chtěli se sčítají.a ostatní je vstup střídavého zdroje mají být použity jako vstupní referenční hluk, kde dostanete ekvivalent vstupního hluku.

Takže myslím, že můžete vložit střídavého napětí zdroje v serise s vaší dc napětí zdroje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back