Jak nastavit PWM pro PIC 16F877A

R

Rooney_04

Guest
ahoj, jak bych mohl nastavit PWM pro 20MHz v PIC 16F877A? jestli bych mohl získat zdrojový kód by měl být lepší, protože im nový programovací PIC

Tady to je: Ale to je různé pwm. Upravit pro smyčce odpovídajícím způsobem. # Include # include void main () {int a = 0xFF; TRISC = 0x00; CCP1CON = 0x0C; PR2 = 0xFF; / / nastavení PWM období přibližně 19.53KHz pro (CCPR1L = 0xFF, 0xFF = CCPR1H; CCPR1L> 0x00, CCPR1H > 0x00, CCPR1L -, CCPR1H -) _delay (100000); T2CON = 0x04;}

Mimochodem jste mohli dostat lepší programy, zatímco vy google@net.Try učit programování a pokusit se udělat ze své vlastní. S pozdravem, Jerin.

Pokud bych mohl program, který s daným kódem. Mohl jsem testovat na Proteus vidět v grafu?

Zde je kód pro PWM v assembleru provedeno v kompilátoru MPLAB. S pozdravem, Jerin.

ahoj .. díky ale i pomocí kompilátoru je PIC C kompilátor. takže zdrojový kód MPLAB vás (incomplete_jerin) mi dal mohou být použity v tomto kompilátoru co?

pro incomplete_jerin kód, budete potřebovat pouze MPLAB, protože je již v ASM [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 13:38 -------- - Předchozí příspěvek byl v 13:36 ----------[/SIZE] [/ COLOR Jo], pomocí osciloskopu. Testoval jsem to s Proteus sim =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back