jak navrhnout 1mV puls, vést voliče, EKG schématický design

B

BMIN-DC

Guest
Dobrý den. může někdo prokázat, nebo mi vysvětlit, jak navrhnout 1mV impuls, vedoucí přepínač, indikátor poruchy vedení, předzesilovač izolace, DC offset, převod analogového signálu na digitální, diagnostické / monitoring režimy, srdeční frekvence metr, špičkový detektor, nebo horní a dolní meze alarmu na EKG. : Idea: pomoct by bylo skvělé

narážela na toto téma další vstup. z hlediska dalšího kolegy designér projektu EKG. Navrhnu prostě přijít s designem pro drátové vedení výběr pomocí otočného přepínače. Jsem si jistý, že jsou si vědomi této metody. IC vypadá velmi zbytečné, pokud je to to, co uvažujete. pravděpodobně byste chtěli použít komparátor pro peak detekce spouštění na amplitudu R, zřejmě stejný pro detekci poruch a alarmy. krmit peak detekce pro tepů / min, ale to, co bychom tu používat? Co myslíš tím, preamp izolace? buffering bioelektrických signálů, přepěťová ochrana? Jsem na in-pass s DC offset, je to relativně snadné návrhu úpravou offset napětí, ale s použitím hrnec se zdá problematická vzhledem k nastavení nad a pod naším referenčním bodem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back