Jak navrhnout negativní-gm oscilátor?

J

Julian18

Guest
Ahoj
Jsem nováček v projektování oscilátor, ale teď nevyhnutelně zapojené do projektu, VCO, stavím negativní-gm oscilátor, které je uvedeno níže na obrázku, ale když jsem to simulovat pomocí přechodových jevů (Spectre), obvod prostě nemá ' t kmitat, a to i po počáteční stav je dán, jen předpokládá, že DC hodnotu, bez kmitání pozorovány.Myslím, že počáteční stav je porušen, ale nemohl najít, jak dostat to spokojeni.Takže jsem trčet.
Anyone can help me tam?Možná, že někteří design rovnic specifických pro tento okruh, musí být splněny, zahrnující ocas aktuální a GM diferenční dvojice.atd.
Díky

Jaký je účel (a hodnota) tlumicí odpor R2 paralelně k obvodu nádrže?
Pokuste se odstranit a znovu simulovat - a pak začít s velmi vysoké hodnoty, a to postupně snižovat.

Nazdar

Jak LVW navrhl odstranit tlumení R a zkuste simulaiton.

U mohou také vyzkoušet varrying zdroj proudu!Ale lepší pokusit 2 splňují všechny ur req.podmínky založené na designu rovnic.nezbytnou podmínkou pro to, aby osciloval CKT se celkový g vašeho aktivního zařízení shluld je 2-3 krát vyšší než čisté ztráty (tj. ztráta v C & L & othr jakékoli zařízení)

http://www.odyseus.nildram.co.uk/RFIC_Circuits_Files/LC_Oscillator.pdf

Tady je pěkný příklad začít.

Pokud stále problém thr, pomozte nám s prvkem detaily (velikost & procesu), budu-li zkontrolovat.

Díky,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back