jak navrhnout pásmovým filtrem s ADS.

J

Jackwang

Guest
Jsem designning filtr (2.6G středové frekvence, šířka pásma 80 MHz), chci simulovat jeho výkon s ADS. můžete dát nějakou pomoc nebo dokument?

v @ DS existuje mnoho nástrojů, u r lze použít k návrhu a simulaci filtrů je pasivní design průvodce, který může navrhnout u mnoha typů mikropáskové odpovídajících sítí a filtry, a simulovat jejich abd u které filtrů průvodce a E-syn manuály těchto nástroje pomohou u získat více thanm u chtít Khouly

ahoj khouly, ale zjistil jsem, že manuály v ADS je nepořádek a ne systematicky, já potřebuju nějaký podrobný dokument. Můžete sdělit některé se mnou?

Pokud chcete, můžete navrhnout to od začátku do návrhu paušální prvkem pásmové propusti ........ převést do přenosové linky nebo linku mikropáskové ......... po tom .... rozvržení váš návrh a simulaci v reklamách

Ano, můžete mi říct rozdíl mezi simumlation výsledky a praktické výsledky? nebo bych měl věnovat pozornost tomu, co otázku?

Jsem designning filtr (2.6G středové frekvence, šířka pásma 80 MHz), chci simulovat jeho výkon s @ DS. Můžete dát nějakou pomoc či dokumentu?
Použití návrh-průvodce

Chci navrhnout filtr s mikropáskové vedení nebo přenosového vedení, tak i třeba praktický design není výsledků simulace. Tohle je moje zaměření.

Ahoj, myslím, že to, co znamená, zbytek je, že byste měli v první design softwaru pomocí ADS design průvodce. 1. vstup do centra frekvence, dolní a horní pass-pásma, útlum atd. 2. "pasivní obvod" Návodu k provedení bude syntetizovat potřebné komponenty hodnoty (ať už šířka a délka MLS nebo RLC hodnoty pro koncentrovaný komponenty). 3. běh simulace, zda Frekvenční rozsah je v pořádku. Melodie parametrů nebo "optimalizovat", pokud frekvence resp není v pořádku 4. klikněte na "vytvořit layout", získat masku PCB 5. výrobu hardwaru pomocí masky ... Rozdíl mezi simulací a výsledek skutečné hardwarové opatření se mohou lišit v závislosti na mnoha faktorech (např. ppm, Er přes greq rozsahu, pájení, parasitics). Budete znát pouze po výrobu a testování prototypu prvního myslím. Doufám, že jsem odpověděl vás otázku:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back