Jak o tom PCB, TKS!

X

xbtxbt

Guest
Ahoj všichni: Je to první RF PCB v mém life.I nevím, jak to bude velmi work.Maybe badly.I kdyby Můžete mi dát nějaké připomínky k desce, aby mi říct, kde je to dobré a kde bad.TKS ! O desce:. (Viz příloha na další odpovědi) Je to přijímač circuit.While práce, bude přijímat signál o 2 GHz s minimálním výkonu-113dBm při výkonu je velmi slabý, předzesilovač cesta vybrané U1 a U4.If síla je velká, bude obchvat cesta selected.I jsem strach o struktuře cestě RF a bojí se, že příliš mnoho častých změn v RF propagovat cestu. Síla signálu LO může být až 15dBm, tak jsem se soustředit velkou pozornost izolaci mezi LO a RF nebo IF. Bude kovové dutiny na desce s mnoha cells.Each buňky vyhoví funkční celek obvodu.

Soubor je. PCB, takže program, který jste použili? Prosím, je možné u upload image verzi (CT. jpg nebo. BMP)?

[Quote = Abu Ammora] soubor. PCB, takže program, který jste použili? Prosím, je možné u upload image verzi (CT. jpg nebo. BMP)? [/quote] Omlouvám se! Je to ve formátu Protel 99se! Budu brzy nahrát nějaké fotky ze obvodu! Šíření signálu cesty: RF --- VF filtr --- --- Pokud MIXER AMP --- Pokud VGA vrchní vrstvu: červená (pro RF signál), Layer 2: dospělý (úplný umělé země) Vrstva 3: Zelená ( pro VCC letadlo s dvěma pruhy umělé země), spodní vrstva: modrá (pro umělé země) výška mezi horní vrstvou annd layer2 je 0,23 mm vstupní výkon RF je cca-113dBm LO výkon je asi 15 dBm RF zisk (U1. U2 U3 U4) je o 30 dB. Vložného útlumu filtru je 3dB RF konverze Ztráta je o 7 dB MIXER Zisk IF AMP je 20 dB Maxium zisk VGA je o 33 dB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back