Jak odstranit těžké přepínání účinky?

S

seyyah

Guest
Jak můžeme odstranit dipy nebo špiček, které se vyskytují na stoupající nebo klesající hrany spínací pulsy?

Otázkou je příliš obyčejný.Existuje spousta různých druhů spínacích pulsů.

Varuzhan

Aniž bychom zabíhali do podrobností, můžete zkusit použít komutační obvod.
Podívejte se zde:
http://focus.ti.com/lit/an/slup100/slup100.pdf
S pozdravem,
IanP

Spínání jsou PWM spínání až do 20 kHz.Vlastně jsem použít komutační.Může být, že potřebuje tuning.Potřebuji nějaké info k výpočtu parametrů, můžete nabídnout něco?Také někdo navrhuje mne až k připojit RC filtr k bráně, ale nemohl jsem pochopit, použití tohoto.Je tato metoda žádný smysl?

Připojení filtr u brány zpomalí MOSFETs.S pomalejším růstu a poklesu indukované napětí (v parazitní indukčnosti) bude nižší.

Přední straně je, že zvýší spínací ztráty v tranzistorů.Obecně platí, že pouze rezistor v sérii s bránou MOSFET je dostačující.Já bych přidat kondenzátor.

Zenerova dioda může stačit, může být, co si myslíte?

Můžete použít RC komutační obvod se o to pokusit.

seyyah napsal:

Jak můžeme odstranit dipy nebo špiček, které se vyskytují na stoupající nebo klesající hrany spínací pulsy?

Možná je to hloupý návrh, v závislosti na vašich zkušeností úrovni, ale už jste zkontrolovat vaše metoda měření?Na příklad, v rozsahu s dlouhou pozemní vede o rozměrech také mít za následek vnímán zvonění na okrajích?

Pokud máte na mysli vrchol / dip na rostoucí / klesající hraně 'přepínání signálu' (PWM signál k bráně), pak byste měli přidat rezistor v sérii s bráně MOSFET.Pokud nejsem špatně, větší hodnota odporu se zvýší rostoucí čas, a snížit tak vrchol velikosti.Nicméně, ztráta bude přepínání zvýší.Takže, je třeba nastavit rovnováhu.

R musí odstranit, ale nepomohlo tolik.Nemohu zvýšit odpor moc.Komutační může pomoci, díky

Nejlepší komutační obvod je RCD komutační s typem uzávěrem polyster, který snižuje téměř o 60 až 80% bodce

Za prvé, musíte zajistit, aby tep brány Switcher je skutečně on a off.Za druhé, Vaše PS musí být v nepřetržitém režimu vedení.Obvod komutační možná složité a obtížné, ne-li pracovat ve velkých moci možná u můžete vybrat zařízení přes svůj design (proud a napětí schopnosti).

Mám stejný problém, ale moje zařízení je v integrovaného obvodu.a indukčnost je propojení drátem.Průrazné napětí je velmi málo.Nemohu snížit dobu náběhu.A nemohu připojit cokoli s rovnoběžně s lepením drátu.
Jakýkoliv nápad?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back