Jak omezit proud přes transformátor? (AC)

F

fogl

Guest
Chtěl bych omezit proud přes transformátor na primární straně transformátoru, který je napojen na 230V AC. Jak to mám udělat?

Proč byste chtěl dělat? Proud přes primární cívky je (relativně) úměrný proud přes sekundární cívky. Sputnik: idea:

Protože jsem chtěl omezit proud přes sekundární cívky, když jsem zkratu na výstupu.

Dejte konstantní proud regulátor na sekundárním vinutí. 230 je poměrně vysoká a nebezpečná napětí pracovat. Pokud nejste testování transformátorů své vlastní, když je zkratován, a ne obvod. Nemám žádné geniální nápady (jak přesto), ale já se endever uvažovat o tomto problému jste představila přede mnou: D Sputnik: idea:

Používáte-li to pro obvodovou ochranu, použijte pojistku - Je to vždy stojí za to, pokud to bude rána hodně - v takovém případě polyswitch Jak již bylo zmíněno, nebo jistič.

Jedná se o HV transformátor, to je důvod, proč bych se omezit proud v primární cívce.

Limit pomocí HV pojistky nebo jističe. Věřím, že jste HV rozvaděče pro připojení hlavního vedení k transformátoru a rozvaděč by měl mít určitou ochranu zařízení. V mém místě, moje MV rozvaděč je ochrana zařízení je pojistka. Aang

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back