Jak převést křivky do textového souboru?

L

lhlbluesky

Guest
Navrhl jsem pipeline ADC, ale já nevím, jak se dostat výstupní soubor sestával z výstupních kódů z výstupního signálu z ADC, který je, jak převést analogový vysoké a nízké (VDD a 0) do binárního kódu a uložte binární kódy (například 10bitové) do souboru txt, pak pro Matlab zpracování? pls pomozte mi.

Ahoj lhlbluesky, máte návrh obvodu pomocí kadence? Pokud ano, použijte ocnprint příkaz k tisku txt data průběhy.

[Quote = lhlbluesky] jsem navrhl pipeline ADC, ale já nevím, jak se dostat výstupní soubor sestával z výstupních kódů z výstupního signálu z ADC, který je, jak převést analogový vysoké a nízké (VDD a 0) do binárního kódu, a uložit tyto binární kódy (například 10bitové) do souboru txt, pak pro Matlab zpracování? pls pomozte mi. [/quote] simulátor, který používáte.

Děkuji jiangxb.but je zde další problém, když jsem simulovat okruhu v pozadí, nemohu si soubor txt, jak jsem nemůže background.it říká nil.why? Jak se dostat txt souboru v pozadí simulace? díky.

Ahoj lhlbluesky, nemám simulovány na okruhu v pozadí. ale myslím, že je možné najít simulaci výsledného souboru TRAN.TRAN, kde můžete získat výsledky pomocí příkazu ocnPrint. Druhý způsob je otevření souboru v TRAN.TRAN koření Explorer a pak export výsledek jako soubor txt.

použití blesku a printv (nebo somthing simelar, si nepamatuji). Strobe lze nastavit v Tran na základě opcí. Nastavte strobeperiode do hodiny fre. To se chová jako ideál SH. To jen taks hodnotu strobperiode hodnotu. Se zpožděním se můžete přesunout na jakékoli místo v cycel chcete. S printv tisku to *. txt. Můžete také použít oceánu je velmi dobré mít. Nezapomeňte si nastavit výstupní formát na "sientific", pokud nechcete, to je počet takto: 1.213312u místo 1.213312e-6 (wiche je těsto pro MATLAB)

Jak používat blesk a printv v spektrum v detailu? Snažil jsem se, ale nemohu se na výsledky. pls řekněte mi, jak číst výsledky, a jak používat blesk a printv? každý může mi dát příklad? díky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back