Jak převést sinusový průběh s 100mV Vpp na obdélníkový s železniční dopravou na železnici?

T

turtlewang

Guest
Ahoj všichni, Chci převést sinusový signál hodin do obdélníkového hodiny. Sinusový průběh je hodinový signál generovaný z off-chip generátoru signálu. Je to frekvence je 2,5 GHz, je mezi špičkami hodnota je 100mV. Chci navrhnout obvod pro převod tohoto hodinového signálu na obdélníkový s železniční na železnici. Pak jsem se použít obdélníkový signál na moje hodiny CMOS obvodu. Můj postup je uzel TSMC 0.18um. Ví někdo, co je společné architektuře pro tento účel? Může někdo mi doporučit nějaký materiál? Díky předem!

Použijte komparátor převést sinusový na obdélníkový. Můžete si stanovit hranice na základě pracovního cyklu, které chcete. Fix houpačka komparátoru na základě špičkami signálu, které chcete.

Díky Srinivasan, Existuje nějaký jiný způsob, jak tuto práci? Protože jsem se najít nějaké komerční čip nevyužívá komparátor.
Díky Srinivasan, Existuje nějaký jiný způsob, jak tuto práci? Protože jsem se najít nějaké komerční čip nevyužívá komparátor.

Krmení 2,5 GHz obdélníkový s CMOS IO norma není vážnou volbou. Můžete si vytvořit to na čipu. Termín náměstí vlna je otázkou, na 2,5 GHz hodiny stejně. Budete spíše očekávat, že druh zaoblené lichoběžníku. Z různých důvodů, by se chcete použít nízké napětí diferenční signalizace pro hodiny. Čeká 2,5 GHz s plným napětím houpačky vstup hodin zní jako kompletní návrh slepé uličky.

Protože čas je tak rychlý, je těžké jej spustit na úrovni plošných spojů. PCB parazit je tak velký.

Ano, chci vytvořit 2.5GHz obdélníkového na čipu. Generace je založena na sinusoida, která je krmena off-chip. Sinusový průběh proudu je nízká signál, který špičkami hodnota je 100mV. [Quote = MKO, 929629] Krmení 2,5 GHz obdélníkový s CMOS IO norma není vážnou volbou. Můžete si vytvořit to na čipu. Termín náměstí vlna je otázkou, na 2,5 GHz hodiny stejně. Budete spíše očekávat, že druh zaoblené lichoběžníku. Z různých důvodů, by se chcete použít nízké napětí diferenční signalizace pro hodiny. Čeká 2,5 GHz s plným napětím houpačky vstup hodin zní jako kompletní návrh slepé uličky. [/QUOTE]

Buď diferenciální zesilovač (na rozdíl hodinového signálu), nebo samostatně výdělečně zaujatý měnič (pro jeden skončil). Další měniče pro zvýšení úrovně.

Amplitudou (mezi špičkami 100 mV) je tak malý. Já neobjektivní měniče nemusí být OK.

Já neobjektivní měniče nemusí být OK.
To není problém, měniče okruhu jako takového, myslím. Ale prakticky, země odrazit vážně interferuje s malým napětím. Z tohoto důvodu je diferenční zesilovač je jasně lepší. Domnívám se, že řešení lze nalézt v mnoha knihách designu IC text.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back