Jak převést soubor do hex zdrojový kód C?

A

abes137

Guest
Ahoj všem, jsem si naprogramovat svůj ATmega32 mikrořadiče AVR programování přes čip, ale později můj pevný disk narazil z neznámých důvodů. Nemohl jsem retieve data zpět na pevném disku. Zajímavé je můj notebook pevný disk (kde jsem měl back-up) také havaroval v důsledku kolísání napětí. Mohu získat hex soubor zpět z čipu mikrokontroléru, ale chtějí získat zdrojový kód zpět, aby ke změně programu. Prosím o pomoc.

Také jsem hledal týden hex k. c převodník ... ale podle mého nejlepšího vědomí, že není k dispozici. : :) (

Můžete použít disassembler vytvářet více či méně čitelný kód. Některé ruční úpravy bude obvykle nutné, aby bylo platné montážní zdroj. Rekonstrukce na vysoké úrovni kódu C bude zcela manuální práce. Není unikátní vztah k montáži C kódu.

Pokud máte jakýkoli software pro stejné. jsem si jist, že nebude fungovat, pokud to funguje, že může obsahovat chyby.

Tato otázka se stále objevují v edaboard, velmi často pro různé mikrořadičů. návratu z. hex soubor do. asm souboru nebo seznamu není tak těžké, ale jde z. hex až c., je jiný příběh dohromady. Pro všechny praktické účely to není životaschopný, může to být možné, ale já jsem neviděl něco takového.

Myslím, že je možné převést na vysoké úrovni jazyka, pokud máte. ASM a seznam souborů. ale je to trochu těžké, ale lze s ručním cording

to bude produkovat velké množství chyb, to je k ničemu.

Ve skutečnosti je možné získat informace pevného disku. Obvykle je problém: 1. v elektronické, můžete se pokusit najít stejný HDD elektronické (koupit stejný HDD od eBay například) a vyměnit ji. 2. Problém je špatný nebo slabý sektor nebo pokud je špatně záznam - můžete použít nějaký software pro obnovu dat - [url = http://www.r-studio.com/] Disk software pro obnovu a Pevný disk pro zotavení nástroj pro Windows [/url], nebo můžete použít SpinRite software, atd. 3. Mechanické - i když problém je mechanická existuje mnoho společností, které se obnovit informace přímo z povrchu disku. Takže pokud je to velmi cenná firmware to bude stát za obnovit HDD info. HDD pro obnovu dat je téměř zaručeno, ale může trvat určitou částku peněz. Ve všech případech je to proveditelné, kde převod HEX C je v oblasti snů. Osobně jsem se vzpamatoval několikrát prakticky ztratil informace o HDD s SpinRite, společnosti, kteří čtou data přímo z tvrzení povrchu disku, které může dokonce obnovit data, která je přepsán z důvodu hystereze a mechanických unperfections na navigační systém.

Díky. :) Můžete mi prosím navrhnout, kde získat disassembler?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back