jak přidat rezistor model od modelu karty

R

ramy_maia

Guest
AA
hello there
I am using kadence IC 5,141 a chci se přidat tech.parametry rezistorů v mém návrhu já už TSMC 0.18 modelu karty (. SCS) whcich obsahuje rezistor rohový model, ale já nevím, jak připojit tento model parametry můj návrh
thanx in advance

Według nieoficjalnych informacji Microsoft szykuje poważne zmiany w systemie aktywacji nadchodzącego systemu Windows 9, który ma pojawić się na rynku w przyszłym roku. Zniknie dotychczasowy16 znakowy klucz aktywacyjny, zakupywany wraz z licencją. Zamiast tego to użytkownik systemu dostanie swój własny unikalny klucz. Po zakupie licencji na Windows ...

Read more...

WA
se u snaží dělat stejné kroky jako v tranzistory?
btw, když jsem blízko schematický a znovu ji musím znovu přidat-model karty cestu znovu, nemůže tento krok bude automatický?
thnx

safwatonline napsal:

WA

se u snaží dělat stejné kroky jako v tranzistory?

btw, když jsem blízko schematický a znovu ji musím znovu přidat-model karty cestu znovu, nemůže tento krok bude automatický?

thnx

AA,
ramy zkontrolovat model kartu pdf, pak se na stránce 14,15 existují jako model 10 názvů pro různé odpory se snažím vidět, který z nich chcete použít u přidejte svůj název na název modelu běžného odporu z analogových knihovny

husseinadel napsal:tím ušetřit státní myslím, že zde vzniká další problém, když i ušetřit státu, a poté znovu-otevřený kadencí znovu, zjistil jsem, žádné uložené uvádí, i když jsem si všiml složky v pracovním prostoru, který obsahuje tzv. simulaton Myslím, že uvádí i simulovat

nějaké návrhy?

díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back