Jak performe EVM kontrola 802.11g signál?

B

bezdrátové muž

Guest
Ahoj, všechny,in Agilent signal generator and perform the EVM check, alternatiely, you can show me some tutorial about this.

Ví někdo můžete mi říct, jak generovat 54 Mbps OFDM (802.11g), signál
generátoru signálů Agilent a provést kontrolu EVM, alternatiely, můžeš mi ukázat nějaký návod o tom.Thks.

Já opravdu nevím, ale hledá a dodal, že test schopností.Zde je dokumentu jsem zjistil, že vysvětluje proces.Z toho, co jsem našel, můžete
1) koupit Keithley 2820 a používat buď jejich signalmeister software, nebo používat Matlab
2) použití R & S FSIQ analyzátor spektra a jejich programové vybavení
3) použití Agilent VSA nebo některé z jejich analyzátory spektra a jejich programové vybavení

Já osobně jsem příklonu k získání KEITHLEY zařízení, jak se zdá mnohem dostupnější, ale rád bych slyšel od ostatních, vlastně používat výše!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Také je zde fórum můžete odeslat otázku:

https: / / forums.tm.agilent.com / community / viewforum.php? f = 73 & sid = 6d089df3d279c9963aa947fe9d4cff0a

Můžete se podívat na Litepoint.com stejně.

Prodají VSG / VSA a software pro WiFi.

Gratulujeme k BIFF44 šálek kávy!

Dobrej nápad.Viděl jsem nějaké lightpoint věci, ale nepodařilo se zjistit, zda je to opravdu udělal mikrovlnná trouba / EVM / chvění, etc analýzy.

Šálek kávy zdarma!Co to nebude líbit!

Vlastně jsem tam pracovala několik let.Udělal jsem docela zajímavé a podnětné sythesizers nízký fázový šum pro WiMAX.

Pak jsem se musel přesunout do Texasu, která má své klady a zápory.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back